Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós – Gyártelepi Szakorvosi Rendelőintézet Ahogy támogatni érdemes

2018. január 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Szakorvosi

Rendelőintézet!

Tisztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma!

és

Kedves További címzettek!

 

Először is a Szigetszentmiklós Szakorvosi Rendelőintézet vezetője számára szeretnénk megköszönni a 2018.01.03-án kelt levelet, mely 2017 december 6-ai megkeresésünkre adott válasz! Tudjuk azt, hogy a levél jelentős része a probléma hárítása, tompítása, de mi a levél végén megtaláltuk azt, amit szerettünk volna és őszintén elfogadjuk ezen bocsánatkérési szándékukat, melyet nagy dolognak tartunk!

 

Ugyanakkor a fenti esemény, mint ahogy az egyeztetésen Egyesületünk elnöke kifejtette elgondolkoztatott bennünket! Elgondolkoztatott azon, hogy miért történhetett és miért vannak 6 hetes várólisták a vérvételre, valamint több hónaposak más szakellátásokra! Elgondolkoztunk azon, hogy mi civilek és az általunk képviselt lakosok is bár mindig épület felújításról hallanak miért érezzük úgy, hogy romlóban Gyártelepen az egészségügyi szolgáltatási színvonal. Az Önökkel folytatott beszélgetés számunkra megértette, hogy a rendszer teljes mértékben túlterhelt! Sőt! Jobban túlterhelt, mint azt valaha is gondoltuk! Aki pedig fáradt óhatatlanul hibázhat, óhatatlan kiéghet, közömbössé válhat. Az egészségügy terén ez pedig nem jó se az orvosnak, se a betegnek, se annak az intézménynek, amelyben ilyenek a körülmények! Éppen ezért és azért a képért, hogy valaha Szigetszentmiklós és környéke újra büszke lehessen Szakorvosi Rendelőintézetére támogató lobbit indítunk Gyártelepért és Önök mellett! Ez a támogató lobbi nem lesz más, mint ha Budapesten egy Szakorvosi Rendelőintézethez 70 – 80 ezer ember tartozik, Gyártelephez, pedig 150 ezer, akkor nincs más, mint eljött az idő a körzet kettészedésére! Meg kell azt nézni és erre fogunk kérni minden Minisztériumot és minden döntéshozót, hogy hova telepíthető még a jelenlegi körzeten belül egy új Szakorvosi Rendelőintézet úgy, hogy az közlekedésileg is könnyen elérhető legyen!  Továbbá azt is meg kell néznünk és ez már csak közvetve tartozik a Rendelőintézethez, hogy a különböző orvosok, akik bevállalják, hogy Gyártelepen rendeljenek hogyan tudnának olyan közlekedési lehetőséget elérni, hogy ez számukra is érdemes legyen! Meg kell néznünk, hogy az egész sziget legnagyobb problémáinak egyike, azaz a közlekedés, hogyan oldható meg, mert az az Önök tevékenységére, tehát az egészségügyre, emberek egészségére, életére éppúgy kihat!

 

Ebben fogjuk a Döntéshozatal segítségét

kérni, Önökért, értünk, mindannyiunkért!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Január 2

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr513548259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása