Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Januárban lesz a Boglya járat ünnepe, mert akkor a Bucka busz más része is ünnepel!

2017. december 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokat gondolkozott a Buckai Szövetség Egyesület azon, hogy a Boglya járat 8. születésnapját, mely December 1-én volt, mint a járat megalkotója és kiharcolója a lakossággal együtt hogyan ünnepelje meg és hogyan tartson szintén a Bucka buszokkal kapcsolatosan egy 2018-ban eljövő nagy ünnepet és hatalmas évfordulót!

 

December 6-a körül nem jó! Ekkor ugyanis mindenki a Mikulásra koncentrál, ezt követően a Karácsonyi Ünnepekre és a Szilveszterre! Mindent a rohanás, a készülődés vesz körbe, amikor nem jut idő annak ünneplésére, amely ma már természetes, hogy van, de egykoron nem volt természetes!

 

A Boglya járat a Bucka nyugati felének hatalmas dolog, hogy van! Ez az ami 8 éves! De legalább ekkora dolog, hogy a 10.000 embernek, aki a Buckában lakik egyáltalán tud busszal, Bucka busszal közlekedni! Az első Bucka busz 1998-ban indult el! 2018-ban a Bucka busz 20 éves lesz!

 

Az ünnep során nem azt ünnepeljük, hogy olykor késik vagy, hogy sokszor túlzsúfolt, mert ez a további idők küzdelme és harca, hanem csak azt, hogy van!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr113470275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása