Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ideggyenge, gyűlölködő ember mocskolódó honlapokat szerkesztett rólunk és olvasókat zaklat!

2017. december 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

 

2017 év elején és tavaszán különböző mocskolódó e-mailek érkeztek az egyesület munkájáról és az egyesület elnökeként az én személyemről olykor gyalázkodással, olykor a nevemben történő kéretlen szolgáltatásokkal megspékelve. Ilyen kéretlen a nevemben történt szolgáltatás megrendelések voltak a poloska irtás megrendelése, vagy a pszichológus rendelése.

 

Az illető aztán attól sem riadt el, hogy különböző mocskolódó honlapokat hozzon létre, melyeket itt és itt megnézhetnek és úgy tartalmúkban, mint minden tekintetben szégyenletesek és arra se méltóak, hogy cáfolás terén tételesen elemezzük őket! De az egyik cikk a mocskolásba addig ment el, hogy az édesapám nevében megszerkesztve, amely azért a gyalázkodáson túl is felvett pár jogi kérdést és esetet. Ugyanis apám soha nem írna ilyet, s nem is tud honlapot szerkeszteni.

 

Az illető ellen 2017 tavaszán feljelentést tettem először ismeretlen tettesként, majd mivel elég konkrétan rájöttem arra, hogy kiről van szó ezért ismert személy ellen is. A tárgyalásra 2017 június 20-án került sor, ahol megígérte, hogy nem lesz ilyen és nem tesz ilyet soha többé, illetve hogy a mocskolódásokat letörli, illetve letörölteti! Ez volt a Szigetszentmiklósi Bíróságon nyilvántartott 20.Bpk.173/2017-es ügy.

 

A rendőrség közben tovább nyomozott egy másik kapitányságon, mert valamiért nem tájékozódott arról, hogy ez az ügy akkor lezárásra került, pedig a tárgyaláson is elmondtam! Végük talán a nyomozás is lezárult!

 

Azt gondoltam és azt gondoltuk, hogy ezzel vége egy mocskolódó, szeretet hiányos ember indokolatlan, értelmetlen és ép elmével követhetetlen ámokfutásának! Tévedtem!

 

Tavasszal én az apám nevében írt honlapnál mondtam azt, hogy na eddig és ne tovább, amelyet megspékelt egy 9 éves kislány szülinapi képe alá belinkelt mocskolódás is. De ősszel egy elég szomorú eset a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézetről szóló hármas cikkem után jelezték, hogy ez újra indult! Az illető ismét a mocskolódó honlapok linkjét küldi mindazoknak, akik látták a cikket és hozzászóltak!

 

Kedves Olvasóink!

 

Arra kérünk és kérek mindenkit, hogy aki kapott ilyen megkeresést az keressen meg bennünket és árulja el milyen profil vagy ki küldte neki!

 

KÖSZÖNÖM!

 

A jogi eljárás természetesen újra lesz indítva!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4213468673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása