Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ha egy város bajban van segít a vidámság, a gyermeki mosoly és a Mikulás eljövetele!

Köszönjük azoknak, akik Mikulás alkalmából színesebbé tették a mindennapot a Szigetszentmiklósi gyermekeknek!

2017. december 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Bár Szigetszentmiklóson komoly nehézséget okoznak a mindennapok, ahogy áll a város, és ahogy minden hanyatlik! Ennek ellenére páran kreativitástól vezérelve úgy döntöttek legalább a gyermekek mosolyogjanak és élvezzék az ünnepet, felhőtlenek legyenek!

 

A kreatív ötletek, a gyermeki örömök, pedig mindent felülírtak és feledtettek! Egy percre az ember úgy érezte, akár a városban száguldozó Mikulás hintóra nézett, akár a Kéktón letelepedő Mikulásra és segédeire gondolt, akár a Mikulás ajándékot házhoz hozók jutottak az eszébe, hogy a mosolygó szemek mindent eltörölnek és egyszerűen csak szép az élet! Köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették ezt! Köszönjük a Buckai és a Szigetszentmiklósi gyermekek nevében is!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr513470127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása