Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jó érzés: Civilként találkoztunk civil védőkkel!

2017. december 07. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 December 6-án, Szent Miklós napján, amikor a Buckai Szövetség Egyesület annyi civil ügyet intézet, nekünk az volt a meglepetés, mikulás ajándék, hogy összefuthattunk olyanokkal, akiknek fontosak a civilek!

 

Úgy az országban a nagy társadalmi szervezetek, mint például a térségünk civilszervezeteként mi rengeteg atrocitásnak vagyunk kitéve, amiért az alapszabályba foglalt célunkat komolyan gondoljuk és teljesítjük is. Ha megnézzük az elmúlt 9 évben a Szigetszentmiklósi Önkormányzat mit tett ellenünk vagy az általunk védett lakosok ellen, s ha megnézzük, hogy az országban a nagyok minek vannak kitéve látható, hogy egyes hatalmi ágak lábtörlőnek tekintenek bennünket!

 

Jó érzés, hogy valaki értékeli azt a munkát, amit a civilek tesznek és jó érzés, hogy vannak még emberek és sokan vannak, akik értékként kezelik ezeket a szervezeteket!

Politika ide vagy politika oda ez minket nem érdekel! A kezdeményezést köszönjük a Momentumnak!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5413451417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása