Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ÉCSVCS: 50 millióért a Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetést olyan minőségben csináljuk, ahogy tavaly is.

2017. november 16. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 November 15-én rendkívüli képviselő testületi ülés volt Szigetszentmiklóson. Legfőbb témája a már általunk is bemutatott el nem készült, de alvállalkozóknak és kitudja még kinek tartozó, botrányokkal terhelt Regionális Utánpótlás Centrum megépítése, esetleg meg nem építése és szabad szemmel zavarosnak, valamint gyanúsnak tűnő működése volt mindenki szemében. Árnyékában azonban legalább ennyi érdekes dolog történt: A Szigetszentmiklósi csapadékvíz elvezetéséért felelős ÉCSVCS Kft tevékenységére újabb 50 millió forintot kapott.

A cikkhez mi mellékeltünk egy kép összeállítást! Lehet, hogy velünk van a baj, de mi ilyeneket látunk szerte Szigetszentmiklóson minden esőzés idején! Márpedig, ha ilyen az állapot, ráadásul évek óta, akkor felmerül a kérdés Szigetszentmiklóson egyáltalán van-e csapadékvíz elvezetés?

Az ügyvezető a vállalkozás nevében megköszönte a pénzt és közölte arra fogják költeni, mint tavaly! Csakhogy mi tavaly is a képeken látható állapotokat láttuk, meg tavaly előtt is, meg azelőtt is szinte mindig.

Csak tavaly a vállalkozás egyébként volt szíves 110 millió forintos bevételt bemutatni saját mérlegében és beszámolójában. Arra azonban nem adott kérdést, hogy ez mire is ment el pontosan! Csapadékvíz elvezetés megoldására?  Ha igen, akkor hol és mikor? Miért nem látott ebből soha, senki és semmit?

Érdekesség egyébként, hogy a legutóbbi városi elöntés idején a vállalkozás prominens vezetője és kedvenc alkalmazottja éppen Varsóban tartózkodott, ahol egy turisztikai kiállításon Pest megyét éltette!

Vajon onnan koordinálták az elöntés elhárításokat? S mit mondtak a lehetséges turistáknak? Hazudtak nekik, hogy itt minden szép? Esetleg a katasztrófa turizmust éltették? Azt mesélték, hogy mennyi izgalommal jár kikecmeregni egy-egy ilyen helyről vagy milyen érzést kelt a Határ úti fekália és fertő ár, amikor minden esőzésnél feltör?

Ha és amennyiben az van a cég körül, amit mi látunk és olyan Szigetszentmiklóson a csapadékvíz elvezetés, amilyet mi tapasztalunk, akkor egy ilyen valós tevékenységgel nem rendelkező vállalkozást közpénzből miért is tartunk? Mire a tavalyi 110 millió? Mire az idei 50 millió?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9413282677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása