Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: 3 milliós semmitől meg nem védő intelligens buszmegálló tetejét vitte el a múlt heti szél

2017. november 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A szél győzött az elmúlt hétvégén az intelligens buszmegálló és a szélvihar párharcában – tudta meg lakossági beszámolók alapján a Buckai Szövetség Egyesület. A 3 db összesen 10 millió forint értékben eljövő közdísz így nemcsak azt bizonyította be, hogy nagyon drága és semmitől sem véd meg (se széltől, se esőtől, se semmitől), hanem azt is hogy silány minőségben készült.

 

Nem mellesleg ez az a buszmegálló típus, amelybe a közlekedési végzettséggel rendelkező, de a közlekedéshez jól láthatóan és véleményünk szerint valójában egyáltalán nem értő Önkormányzati közlekedési „szakértő” nem tudott belebukni annak ellenére sem, hogy más már korábban forgalmazott ötlettípusát saját nevére szabadalmaztatta és több száz millió forintért akarta szétterjeszteni Szigetszentmiklós szerte, amely mikor kiderült hatalmas botrányt kavart.

 

Az intelligens buszmegálló kapcsán egyébként a környező kistelepülések lakói is Szigetszentmiklóson nevetnek! Hiszen városunkba bár a Határ úton kiárad a fekália, sok helyen se járda, se normális útviszony sincsen, de azért több száz millió forintért majd semmire se jó intelligens buszmegállónak nevezet közdíszeket rendel. Mitöbb! Egy nyári döntés alapján intelligens pad is lesz!

 

Eközben több tucat tényleg használható buszvárókat húztak fel a szomszéd településen, amely kiteljesítve funkcióját tényleg megvédi a buszra várakozó embereket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7813172266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása