Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tovább folytatódik a Szigetszentmiklósi Önkormányzat megfélemlítési hadjárata! - Öngól a láthatáron?

2017. október 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Ügyészségi levelet kapott a Buckai Szövetség Egyesület az ellene a Szigetszentmiklósi Polgármester által indított meglátásunk szerint teljes mértékben alaptalan eljárással kapcsolatban. A vélhetőleg megfélemlítési szándékkal indított eljárás meglátásunk szerinti valódi célja, hogy hatóságok és igazságszolgáltatási szervek megvezetésével az, hogy Egyesületet hatalmi eszközökkel hallgatassák el, mivel megállapításai egyre kínosabbak, igazak és bizonyíthatóak!

 

Miközben egy közszereplőről beszélünk és cikkeink számtalanszor őt közszereplőként és nem magánszemélyként érintik, aközben tényszerűen igazolható, hogy Szabó József irányítása és vezetése alatt soha nem látott kilátástalanságba süllyedt Szigetszentmiklós városa.

 

Tényszerűen igazolható, hogy sosem lett kitakarítva a Bucka-tó, miközben 4,7 milliárd forintnyi Uniós pénz ment el. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Polgármester tűntette vagy lopta el. Ilyet mi sosem állítottunk! Azt viszont igen, hogy valaki, ebben az esetben ismeretlen tettes vagy tettesek ezt a pénzt zsebre tette és kármentesítést nem, csak talajforgatást csinált cserébe. Meglátásunk szerint, ha mindez a Polgármester tudtával ment végbe, akkor van büntetőjogi felelőssége, hanem és úgy csinálták meg, akkor megvezethető és alkalmatlan a tisztségére!

 

Szigetszentmiklós városa és a Bucka számunkra fontosabb annál, mintsem, hogy egy megvezetett intézmény, hívják azt akár ügyészségnek minek nevez bennünket. Nevezhet, akár gyanúsítottnak vagy bűnözőnek! Mi tudjuk azt, hogy nem vagyunk azok, csak a városukat, városrészünket szerető lokálpatrióták vagyunk, akik nem nézhetik tétlenül, hogy pusztul városuk és városrészük!

 

Nem nézhetjük tétlenül, hogy a Bucka csatornának nincsen valódi elszámolása és, hogy sehogy sem jön ki a matek, miközben szörnyű dolgok maradtak a Buckában a beruházás következtében. A Polgármester feljelentésében nem szerepelnek a bedöntött kerítések, a megrepesztett házak, elöntött utcák, a folyton meghibásodó szennyvízfordítók, a gyermekek megalázása azzal, hogy szennyvízfordítót építettek a játszótér mellé, ahogy nem szerepel az sem, hogy a Polgármesteri szobát és irodát nem használja másnak, mint lakosokat kínzó és megalázó helynek! Polgármester Úr nem gondolhatta komolyan, hogy ezek az emberek ezeket az eseményeket elfogják felejteni vagy képesek lesznek megbocsátani!

 

Egy igaz ember mindig azzal operál, amit ő tesz! Mert tetteinket és cselekményeinket nem az határozza meg, hogy a nagyapánk és az apánk mit tett, hanem az, hogy mi mit teszünk le az asztalra. Csak az próbál támaszkodni az ősökre, az esetleges jó hírükre, akinek önmagában véve nincsen jó teljesítménye! Ha megnézzük a Határ úti fekália árt, az ÉCSVCS Kft-t, amely Szigetszentmiklóson felelős lenne a csapadékvíz elvezetéséért, ami ebben a városban nem létezik, s hozzá tesszük a rengeteg bált, habzsi-dözsi uri-murit, akkor nem lehet jó teljesítményről beszélni!

 

Számtalan dologra kitérhetnénk még, mint az Egyesület elnökének család vegzálása 2010-ben, amiről mi számtalanszor kérdeztük meg a Polgármestert! Számtalanszor kérdeztük meg, hogy miért tette, melyre ő válaszolhatta volna, hogy hamisan hivatkoztak a nevére, de ő nem tett semmit se! Hallgatása, pedig azt igazolta számunkra, hogy a családtagot, aki felkereste az egyesület elnökét, hogy vonuljon vissza ő kérte és hatalmazta fel. De ott van a József Attila szobor meggyalázása a nevünkkel! Szerintünk egyértelmű, hogy Önkormányzati körök köthetőek ehhez a megbotránkoztató cselekményhez, ahogy ahhoz is az egyik képviselő egyben bizottsági vezető köthető, hogy az egyesület elnöke meglett fenyegetve, hogy ha nem vonul vissza ellesz kaparva a Tököli parkerdőbe!

 

Sokan hívták fel a figyelmüket arra, hogy próbáljunk meg megegyezni a jelenlegi polgármesterrel. Mi azonban alkalmatlannak tartjuk feladatára úgy emberileg (hiszen ehhez kell egy minimális empátia képesség), mint felkészültségileg. Azt gondoljuk, hogy ideje, hogy Szigetszentmiklós felemelkedjen és végett érjen valaha volt legsötétebb korszaka, a város romokba züllesztése!

 

Fogalmunk sincs arról, hogy hogyan fogjuk megoldani, hogy polgármestersége alatt a város több részét úgy sikerült benépesíteni, hogy az Önkormányzat az alapvető infrastrukturális feltételeket sem volt képes biztosítani. Nem volt képes biztosítani az utak járhatóságát, a csapadékvíz elvezetés megoldását miután minden esőzésnél a város víz alatt, mitöbb több helyen fertő ár alatt van, de képtelen volt arra is, hogy új járdát építsen oda, beleértve főutakat is, ahol nincsen.

 

Egy biztos bűnözők nem vagyunk, s e tekintetben olyan ügyészség és annak nevez minket, aminek csak akar! Felhívjuk ugyanakkor a figyelmet arra, hogy ha egy dolog nincs alátámasztva az lehet rágalom, akár különösen nagy nyilvánosság előtt is! Ha azonban alá van támasztva, akkor nem lehet rágalomnak tekinteni! S, ha ezek az alátámasztások olyan dolgokra világítanak rá, akkor meg kell, hogy induljanak bizonyos eljárások, s akkor még az a vélemény sem állhat messze a valóságtól, hogy a Polgármesternek ellenünk indított eljárásában sikerült saját magát feljelentenie!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1712982672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása