Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Flegmán, szemtelenül és grimaszolva beszélnek egyes képviselők Szigetszentmiklós Alsóbuckában a lakókkal! Szerintük nekik ezt is lehet!

2017. szeptember 20. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Szeptember 15-én TeSzedd akció volt Szigetszentmiklóson és a Buckában is az ország oly sok pontjához hasonlóan. Erről egyébként már korábban olvashattak olvasóink és tőlünk is! Ahogy arról is, hogy ezen az akción részt vettek képviselők is, akiknek területünk megtisztítását megköszönjük, de azt nem amelyet jelen cikkünkben megtörtént jelenetként mutatunk be:

 

2017 Szeptember 15-e van és alig múlt pár perccel 16 óra. Rengeteg gyermek, felnőtt vág neki, hogy szemetet szedjen, amikor is kijön egy ott élő ingatlan tulajdonos, egy igazi Buckai, hogy megszemlélje az eseményeket! Elégedetlen! Tudja és látja a Buckai eseményeket és már nem hisz az ígéreteknek! Megszólít bennünket, hogy merre van a takarítás és hogy vannak-e itt képviselők. Közöljük, hogy igen vannak! Mivel pedig éppen közeledett Tóth Imre (FIDESZ-KDNP) /ő van a képen / közöltük, hogy ő is közülük egy!

 

·       Jó napot! Maga képviselő? – szól hozzá a hölgy

·       Igen az vagyok! – szól grimaszolva és gúnyolódva

·       Ramaty, elhanyagolt és borzalmas állapotban van a Bucka! Mikor foglalkoznak vele?

·       Majd, ha eljön az ideje!

·       Miért grimaszol és szemtelenkedik velem?

·       Mert a kérdéseit Ön is így tette fel! (szerk: egyébként nem)

A hölgy hozzánk fordul:

 

·       Ez egy képviselő?

·       Igen! Sajnos igen! – válaszoltuk erre!

Szigetszentmiklóson egyébként rengeteg új lakó van és a fluktuáció is hatalmas! Az új lakók többsége és e tekintetben elég furcsa, de ők vannak többségben nem ismeri a helyi, Szigetszentmiklósi közéletet. A testület így nem teljesítmény, hanem a választók országos pártszimpátiája alapján alakul! Hisszük azt, hogy ha a választás egyszer ebben a városban teljesítmény alapján menne, akkor biztosan nem ez a testület és biztosan nem ez a Polgármester lenne, hiszen teljesítményük, az emberekhez, lakókhoz való hozzáállásuk rettenetes és csak szörnyű, borzalmas jelzőkkel lehet illetni!

 

Egyébként a jeleneten mi, akik pedig a különböző testületi üléseken már sokat tapasztaltunk, szóval mi is meglepődtünk! Totálisan nyeregben érzi magát a szerintünk civilizált emberek közé sem való „képviselő”! De vajon meddig kell ezt eltűrjük?

 

Itt jegyeznénk meg, hogy Buckai vonatkozásban már most is rengeteg érdekességet hoz a testület! Miközben megígéri a Csépi úti óvodát dupla áron, egy orvosi rendelőt 2 felnőtt és 2 gyermekorvosi körzettel, továbbá egy 16 tantermes iskolát, ahol a rendelkezésre álló ingatlant 20.000 Ft / m2-ért venné meg, aközben nincsen pénz a Csépi út Katasztrófavédelemnél történő kiszélesítésére (buta indokot mondanak miszerint a szűkülettel visszafogják a forgalmat, közben meg a villanyoszlop áthelyezési költsége okozza a gondot), a nagybusznak buszforduló megvételére, járda építésre vagy a Buckát elkerülő gyorsforgalmi út (melyet megígértek korábban) megépítésére. Mitöbb! Miközben Gerék, Beczek és még ki tudja kik ingatlanát, akik barátok és tűz közeliek a német kisebbségi önkormányzat fejének fia által értékelt módon, de borsós áron veszik meg, akközben a Csépi útiaktól az ad oda az ingatlanod ingyen és old meg a közművek beljebb vitelét a víz és a csatorna kivételével saját költségen várják el. Miközben, pedig azt mondják, hogy mennyit fejlesztenek, akközben nincs vezetékes vize annak, aki egyszer már kifizette, a köztéri kutakat szerelik le, a Bucka-tó 4,7 milliárdért nincs kitakarítva és az el nem végzett munkának nincs felelőse és a Bucka csatorával is úgy közlekedtek, mint ahogy elefánt a porcelán boltban közlekedhet. Arról már nem is beszélve, hogy miközben a helyi propagandában azt lehet hallani, hogy fejlődik a városunk, akközben mocsárban és Határ úti fekália árban úszhatunk! Mivel csúnyát nem mondhatunk, ezért csak azt mondjuk: „Köszönjük kedves képviselőink!”

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4212879694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása