Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szíd a propaganda média? Nekünk az dicséret!

2017. szeptember 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt két napban azzal keresték fel a Buckai Szövetség Egyesületet, hogy a Szabacs nem létező hagyománya miatt szid minket a Szigetszentmiklós MA! Nem tudták, hogy nekünk az csak dicséret!

 

Szigetszentmiklós 4 nagy a TV2, a Köztévé, az ECHO TV, az Origó vagy  a Magyar Idők színvonalához és valótlanságához  hasonló színvonalú (ha azt egyáltalán színvonalnak lehet nevezni) propaganda szócsővel rendelkezik. Ez a Szigetszentmiklós MA, a Kisváros, a Lakihegy Rádió és a DunaMédia!

 

A Szigetszentmiklós MA, amely éppen most ünnepet akar menteni címszóval cikkez rólunk nem azt cáfolja, hogy valótlan, hogy sosem volt Szabacs, hanem az ünnep megrontására hajaz! Buta módon így önmaga is beismeri, hogy bizony írásunk tartalma, miszerint sosem volt, most sincs és sosem lesz Szabacs voltaképpen igaz!

 

Az „értékmentő” portál egyébként az egyik FIDESZ-es Önkormányzati képviselő gyalázkodó oldala! Minden választáskor előkerül és valóban mély a színvonal. Volt idő, amikor ezen az oldalon egy képviselőnő fejét lehetett a mosógépbe látni! Csak azért és csakúgy, hogy tudja nőként, hogy az Önkormányzati többség szerint hol is van a helye! Éljen értékmentés! Éljen ugyebár a tiszteletre méltó viselkedés! Az ilyen emberekről egyébként a vakkomondort Szigetszentmiklóson is eltudjuk képzelni, ahogy azt is, hogy ha női képviselőtársát így kezeli, akkor az asszonyt otthon ostorral veri!

 

A Kisváros újság az abszolút szürreális valóság! Még az, aki ott volt a képviselőtestületi ülésen még az is újat tud meg belőle! Tőlünk kérdezték, hogy ez miről számolt be? Más testületi ülésen voltak? Vagy mi voltunk más testületi ülésen? Ebben az újságban rózsaszín ködben minden megtudható, ami Szigetszentmiklóson, tehát városunkban nem történt meg! Kiváló reklámfelület és szócső az Önkormányzati többségnek! Egy a baj, hogy ha valótlan önrekrámla használják, akkor miért nem ők fizetnek érte és miért fizetettek ki saját reklámjukat velünk, Szigetszentmiklós népével?

 

A Lakihegy Rádió érdekes egyveleg! Kétségtelen, hogy jó zenéket ad és jó a hírműsorokon kívüli műsorszerkezete, összetétele! Ellenben a hírei olyanok, mint  a Kossuth Rádió! Hogy találjunk benne igaz tartalmat, ahhoz kell egy jó nagy nagyító! 2009-ben mi megkegyelmeztünk nekik és azóta is azon gondolkozunk vajon megérdemelték-e és vajon méltóak-e erre! Sokszor az az érzésünk, hogy nem! Persze tudjuk: Ahonnan a pénz jön annak kell megfelelni! Csak kell hozzá kellően erős gyomor!

 

A DunaMédia meggyőződésünk szerint a televíziózás legalja! Előre irányított, megszerkesztett a valóságtól távol eső interjúk, műsorok, szerkesztések! Sokszor úgy adnak le valamit, hogy egyébként, amiről közvetítenek ott nincsenek is jelen! Rengeteg pénzből működnek, de azt a közpénzt, amit kapnak a kukába kidobni is szerintünk érdemesebb lenne! Mi sosem mentünk be a studiójukba, de amit a munkájukból láttunk még, ha fizetnének akkor se mennénk! Borzalmas, katasztrofális és szörnyű szerintünk!

 

Persze vannak további katasztrofális médiumok még Szigetszentmiklóson, mint amilyen a legszörősebb magát mind a mai napig kereső minden oldalon és minden pártban megforduló muki által kiadott szennylap, de hála Istennek azt már mindenki halpucolásra használja és senki se veszi komolyan! Abban tudta a drága címlapon leírni, hogy a Buckai Szövetség elnöke és 1989 kapcsán, hogy csattogós lepke! Hogy mennyire nézett utána bárminek is? Hát persze, hogy semennyire!

 

Ennek ellenére köszönjük, hogy vannak és ne bántsuk őket, hiszen elrettentő példák is kellenek! Például bármely kommunikációs szakon végzőnek, ha ilyen helyre veszik fel: Fiam, lányom annyi a szakmádnak és hasznosabb lenne, ha beállnál kőművesnek!

  

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3212872332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása