Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat, az arogancia és a gratulálunk Ön nyert a pályázaton! Lett nulla forintja!

2017. szeptember 12. - Buckai Szövetség Egyesület

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat mindig is érdekes képződménye volt térségünknek és országunknak! Egy olyan hely, amely ahogy mi látjuk meg van győződve arról, hogy Magyarország törvényei rá nem vonatkoznak! Jelen cikkünkben egy olyan eseménysort mutatunk be, amely az Önkormányzattal kapcsolatos vagy az Önkormányzat tett meg!

 

Mielőtt azonban bemutatnánk a konkrét eseményeket ugorjunk vissza az időbe konkrétan 2009-re! Két olyan esemény történt, amely meghatározta a hangulatot, hogy minden úgy alakuljon, ahogy és amilyen most lett!

 

Az egyik esemény a Boglya járat kiharcolása, amelyet igen mi terveztünk meg, mi harcoltunk ki és mi értünk el. A Polgármester, aki akkor is polgármester volt, meg ma is kétszer jött ki velünk, hogy bejárja az útvonalat, megnézze mi merre van és intézkedést tegyen! Az intézkedést tegyen persze nyugodtan vehetjük idézőjelbe, mert bár megígérte, de valójában semmit sem tett akkor és ott több, mint két hónap alatt ebben a kérdésben! Ez egyértelműen kiderült, amikor végig kilincseltük az összes illetékest! Mondhatjuk nyugodtan, hogy becsapott bennünket!

 

A másik esemény a Bucka Nagygyűlés szintén 2009-ben. Hiszen akkor már több, mint 15 éve nem volt Buckai szintű Buckában rendezett lakossági fórum nagyjából egy sem! A Polgármestert is meghívtuk, mitöbb megkapta nyitóként a mikrofont, hogy mondjon egy nyitó beszédet! A 400 – 450 ember előtt neki ez 40 percesre sikeredett és csak a gyengébb képességű nem vette le, hogy lakossági kifárasztásra megy!

 

Aztán csodák csodája az egyesület nyert Önkormányzati pályázati pénzt 30 ezer forintot 2010-ben. Ebből vett egy molinót Buckai Szövetség Egyesületest és vett egy nyomtatót, ami színes és scannelni is lehet. No, de ez ma is megvan! Talán ez az előzménye az eseményeknek!

 

2011-ben a mi drága jó Önkormányzatunk egy újabb pályázatra azt válaszolta: Gratulálunk! Önök a pályázaton nyertek! Nulla forint illeti meg Önöket!

 

És, ha már ilyen kedvesek voltak visszakérdeztünk, hogy eme hatalmas összegről elszámolás terén tételes elszámolást kérnek?

 

A cinizmusnak ez a legenyhébb formája, amely érhet egy embert! De ha belegondolunk abba, hogy családtag zaklatása, lejárató hadjárat és cikkek, halálos fenyegetés, szobor bemocskolás, mondva csinált és hamis per valamint fel nem vett telefonok, nem kapcsolt ügyintézők, többször 30 nap után sem megadott válaszok, telefon dobálások és a hivatalból sírva kijövő emberek, akkor megállapíthatjuk, hogy a világon valószínűleg nem ez a legjobb intézmény és a legjobb hely!

 

De a felügyelő szervek is érdekesek! Van, akinél 5 különböző nyomtatványon utasítanak el arra hivatkozva, hogy nem illetékesek! A legaranyosabb az, amikor a Szigetszentmiklósi Önkormányzat által elkövetett dolog miatt a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz irányítanak, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot vonja felelősségre! Ja! És ez komolyan le van írva! Azért aranyos nem?

 

Visszatérve az Önkormányzatra, a nulla forintra, az arroganciára azért egy valamire jó ez a hivatal: Lehet mutogatni másnak, hogy na mi az, ami már mindennek a legalja és amit soha ne tegyenek meg!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4212822748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása