Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hivatal: Azért nem vizsgáljuk ki a Szigetszentmiklósi kifolyók szennyező értékét, mert a képek alapján ott burjándzik a növény!

2017. szeptember 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Elképesztő viszont válaszba részesítették egyes hivatalok a Buckai Szövetség Egyesületet, amikor az a szűretlenül a Kis-Dunába menő két lakótelepi csapadékvíz rendszerre, kőolajipari termékszennyezésre és illegális rákötések miatt feltételezhető illegális szennyvízre hívta fel a figyelmet. A válasz szerint azért nem kivizsgálandó a kérdés és a felelősség, mert a beküldött képek alapján a kifolyó környékén burjándzik a növény!

A történetben az az érdekesség, hogy bár nyilván ez a szennyezés nem olyan erős, mint a Dél-Pesti szennyvíztelepnél a Népjóléti árkon keresztül a Kis-Dunába folyó szennyezés (olyat Miklós a Nagy-Dunába küld és Lakihegyen keresztül), de még a Népjóléti ároknál is burjándzik a növény, ahol többek között e-colit sikerült kimutatni! Természetesen az indoklást mi felül fogjuk vizsgáltatni, de inkább az jött le, hogy nem akarnak vele foglalkozni bármekkora szennyezés is.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1512820488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása