Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Újra kezdjük Csepel-sziget közlekedését! - Ehhez azonban te is kellesz!

2017. szeptember 08. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület újra kezdi korábban már egyszer elkészült Csepel-szigeti közlekedési tervezését, hogy szakemberekkel együtt figyelembe vegye, feldolgozza azokat a legújabb tényezőket, változatokat, elvárásokat, melyeket támasztanak Csepel sziget lakói.

A terv, melyhez mindenki hozzájárulását, ötletét és gondolatát várjuk abból indul ki, hogy a Csepel szigetet, amely már így is túltelített ki kell nyitnunk! Közlekedési hátterünkkel azon fogunk dolgozni, hogy előre látó hosszú távú tervvel ezt meg is lehessen valósítani! S úgy is meglehessen valósítani, hogy mindig egy-egy kislépést teszünk!

Ebben bárki ötletét, támogatását, kritikáját és együttműködésüket várjuk, de annyit kérünk, hogy együtt és úgy tervezzünk, hogy a Szövetség nem tervez repülőteret és iskolát eldózerolni, ahogy mi ártérbe se tervezünk! Nem szándékozunk intelligens buszmegállókat sem, amik szépek, de senkit és semmitől sem védenek meg! Mi közlekedési alternatívát és élhető körülményeket szeretnénk alkotni nem élhetetlen tézist teremteni és nem meggazdagodni! Akik valaha, pedig ilyet csináltak, hiába mondják közlekedési gurunak magukat nem tekintjük partnernek, vagy vitára alkalmasnak!

Célunk, tehát az építés, a fejlesztés és arra kérünk mindenkit, aki velünk együtt dolgozik, hogy legyen ez neki is!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412812662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása