Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Jelentős esők várhatóak az ünnepi napra

2017. augusztus 19. - Buckai Szövetség Egyesület

 Jelentős esőzések várhatók Augusztus 20-ára – tudta meg a koponyeg.hu előrejelzése alapján a Buckai Szövetség Egyesület. Bárki így, aki Szigetszentmiklósról bármely ünnepségre siet, akár a városban, akár a környéken az esernyőt mindenképpen vigyen magával és készüljön a vihar körülményekre!

 

Ha a koponyeg.hu-nak hinni lehet, akkor a csapadék mennyisége ismét gondot okozhat azokon a helyeken, amelyek erre nem készültek fel! Kiáradások várhatóak így a Határ úton, a Tököly úton, a Bucka több területén és utcájában, az Üdülő sor – Rév sor környékén és a város számtalan egyéb helyén és utcájában!

 

Aki teheti kerülje el ezeket a helyeket, akinek pedig gondot okoznak a városi megoldatlan csapadékvíz fennakadások (beázik a pince, a garázs, befolyik a víz a kertbe) lehetőségeik szerint készüljenek fel ingatlanjaik védelmére!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412762364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása