Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka: A helyettesítő postás előre kitöltött értesítőkkel, becsengetés nélkül közlekedett?

2017. augusztus 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Halmozottan sérült, autista kislánnyal rendelkező családanya kereste fel a Buckai Szövetség Egyesületet egy múltheti tűrhetetlen kézbesítés miatt! Mint a lakó elmondta gyermekével otthon tartózkodott a kézbesítés ideje alatt, s a postást hiába látta az ablakból az nem csöngetett, csak egy értesítőt dobott be, s mire kiért már csak hűlt helyét lelte!

A lakó megkérdezte, hogy mi értelme az ilyen kézbesítésnek? S ha kézbesítést valaki ilyen lelketlenül végez, akkor mi értelme, hogy elvállalja a helyettesítést? A lakó arról is mesélt, hogy másnap a sérült kislánnyal, mivel nem tudta volna hova tenni személyesen ment be a levélért a postára, amivel mivel a gyermek autista csak annyi a probléma, hogy különösen megterhelő a tömeg a kislány számára!

Köszönjük Szigetszentmiklósi Posta!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3012740138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása