Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Köszönjünk a segítőknek, hogy segítenek!

2017. augusztus 06. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület ezúton szeretné megköszönni mindazok segítségét, akik felhívják a figyelmünket arra, hogy itt-ott mi megy a hátunk mögött! Őket azok, akikről megmutatják, hogy mit tesznek árulónak, kémnek és kollaboránsnak nevezik, de egy 10 ezer fős városrészben, amely ráadásul ennyire elmaradott nincsen helye az ellenségeskedésnek vagy a másik háta mögött cselekvésnek!

 

Az emberi élet alapjaiban véve olyan, hogy valakivel egyet ért az adott egyén és valakivel nem! A Buckai Szövetség Egyesület szerint a dolog úgy tisztességes, ha az ilyeneket szemtől – szembe megbeszéljük, hogy mindkét félnek legyen módja védekezni!

 

Sajnos azonban azt látjuk ezt nem mindenki így gondolja! Vannak, akik úgy akarnak előrejutni, hogy másokat a hátuk mögött lejáratnak és mocskolnak! Ráadásul semmilyen védekezési lehetőséget azoknak a másoknak nem biztosítanak! S azt mondják ezzel közösséget építenek! De milyen közösséget? Gyűlölködőt? Mocskolódott? Álprofiloknak nevezett képzelgéseket üldözőt? Valakit kispécizőt és fröccsögőt? Ettől lesz Bucka busz? Járható utak a Csépi úton, a Boglya utcán vagy a Bucka bármely útjain? Ettől lesznek járdák, normális buszközlekedések és a Bucka csatornában is tisztességes elszámolás lesz? Ettől ki lesz takarítva a Bucka-tó vagy egyes postások nem kézbesítése elfeledett lesz? Egyáltalán ettől bármi jobb lesz? Mert mi aligha hisszük ezt!

 

Boglya járatot nyugalomba lehetett megalkotni! Nyugalomba lehetett Határ úti zebrát kiharcolni vagy Kisduna buszt megálmodni! Másként nem! És másként eztán sem lehet!

 

Miközben tehát alul egy linken láthatják, hogy egyesek mit tekintenek közösség építésnek, hogy több, mint 120 képen keresztül milyen észveszejtő módon gyűlölködnek, kommunikálnak és fröcsögnek, aközben mi köszönjük azoknak, akik segítenek abban, hogy lássuk ezt és idővel elérjük, hogy vége legyen!

 

Mert nem kell velünk egyetérteni és nem kell minket mindenkinek  szeretni, hiszen a mondás mondja „senki se lesz próféta  a saját hazájában” és ezt tényleg így van! De a Bucka fejlődést érdemel és nem ellenségeskedést! Aki hát nem ért velünk egyet az nem baj! Ő is harcoljon ki valamit a Buckába és a Buckáért és az jó lesz nekünk, mert jó a Buckának is!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr612723254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása