Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem Járulnak hozzá a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat delegáltjai ahhoz, hogy lefényképezzük őket! Vajon miért?

2017. július 12. - Buckai Szövetség Egyesület

A Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat 13 delegált taggal rendelkezik! Ők dönthetnek arról, hogy a beruházás lakosokra is befolyást gyakorló része miként és hogyan működik vagy hogyan nem működik! Az egyébként közüzemi beruházásban 100 %-osan járatlan, de az Önkormányzati többség iránt hatalmas lojalitást mutató csapatnak eddig soha és nem volt semmi kifogása! Sőt! Azt sem értik miért kellene őket megemlíteni, esetleg hangban vagy képben rögzíteni! Nem értik, pedig döntéseikkel 10.000 ember életére vannak befolyással.

 

Mivel róluk nem készíthettünk képet úgy döntöttünk élethűen mutatjuk be őket és az alapján amilyennek mi látjuk a tevékenységüket, hogy az emberek ismerjék meg!

 

Azért „jó is” egy olyan csapat befolyása alá tartozni, ahol az egyik tag összekeverte a strandot a társulati üléssel és láthatóan az ülés végét is alig akarta megvárni annyira sietett! Minden bizonnyal persze a városi legendák szerinti 27 talicskát kereste, amelyet ha jól emlékszünk 2009-ben nyert el és olybá tűnik a föld nyelt el! Vagy egy másik szintén „független” tag alá, aki az Önkormányzat portásaként majd eldönti, hogy az adott lakó kérdése fontos-e vagy sem! S ha nem fontosnak ítéli meg, akkor nem engedi be a bejáraton, nem engedi fel az ügyintézőhöz vagy szimplán a lakóra rácsapja a telefont! De harmadik se piskóta! Képes a saját családtagját 29 év után megkeresni és visszavonulásra kérni úgy, hogy előtte meg se ismerte, egy pohár vízzel vagy egy szelet zsíroskenyérrel soha és semmilyen formába se kínálta meg! A lényeg, hogy menjen az Önkormányzati vezetőkkel fenntartott biznisze! A sor pedig sokáig sorolható!

Hogy hol van ebben a lakosok képviselete? Hol van ebben az itt élők érdeke? Hol van ebben a csatorna beruházás koordinálása, felügyelete és rendben tartása? Nem tudjuk! De ha valaki rájön, akkor szólhatna nekünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6912659995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása