Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ki finanszírozta a ECI Magyarország Kft szakértését a Bucka csatorna esetén? Miért kellettek? Kinek a kijei ők?

2017. július 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson az Alsóbucka városrészben most mindenki a közelgő elszámolásra figyel. A 2017 július 11-ei előterjesztés 4. számú mellékletét egy magát ECI Magyarország Kft-nek nevező cég készítette. Az elszámolásban azonban nem szerepel, hogy őt ki finanszírozta és mennyi volt pontosan a díja.

Az ügy érdekessége, hogy a szakértői véleményezés csak olyan dolgokat és adatokat tartalmaz, amelyet ha a Csatorna közmű társulat, ha mindent rendben és tisztességesen vezet, valamint az Önkormányzat Városgazdálkodási és Beruházási Osztálya a helyzet magaslatán van akár saját maga is elkészíthetett volna és nem lett volna szükség szakértő igénybe vételére és a költsége senkit se terhelne!

Azt persze tudjuk, hogy a szakértő igénybevétele az Önkormányzat testületének ötlete, hiszen mi ott hallottuk először ezt és azt is tudjuk, hogy már több más projektbe is az Önkormányzat ezt a céget igénybe vette, tehát valamiért ehhez kötődik! Vajon miért? Kinek a kije / mije ez a cég? S igénybe vételénél vajon a céget, barátot, bármi mást vagy a Buckaiakat vették figyelembe? Ugye ennek a költsége nem minket a lakosságot terhel csak azért mert ők nem tudnak számolni saját berkeikbe?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr212650325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása