Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Az ellentétek városa: Ellentét a tömegközlekedésben?

2017. július 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós az ellentétek városa számtalan tekintetben! Miközben ugyanis 3 utca látszólagos feljavításával igyekszik azt mutatni, hogy mennyire fejlett és jó hely gyakorlatilag a rendszerváltás óta nem ment végbe valódi és tartalmi fejlődésen. Legalábbis olyanon, amelybe ne lenne súlyos hiba semmiképpen sem! A város, ahol fűtött pályás TAO stadion épül miközben kiárad a Határ úti fekália ár tőle nem is messze, ahol ünnepelnek a városvezetők miközben a Bucka-tó 4,7 milliárdnyi eltűnt Uniós pénz után sincs kitakarítva, elmaradt a Bucka csatorna elszámolás és egyébként is ez a silányul kivitelezett munka olybá tűnik alkotó elemeire omlik össze nagyon úgy tűnik nem kíméli a tömegközlekedést sem!

Az elmúlt években attól a zenget a város, hogy hoztak, hurrá hoztak 3 teszt darabot az un. intelligens buszmegállóból. Ezek egyenkénti értéke több millió forint és bár szépek, de semmitől sem védenek meg! Se széltől, se sártól, se esőtől, se semmitől! Igazán ez a pályakezdő közlekedési szakértő nagy biznisze lett volna, ha nem háborodik fel Szigetszentmiklós népe és egy képviselő nem buktatja le! Kiderült ugyanis, hogy szabadalmaztatta úgy, hogy tudta ezt már valaki gyártja és más ötlete! Önök szerint ennek a lebukásnak és az előirányzott több százmilliós csalás tervnek lett valami következménye? Hát nem! Semmi sem!

Közben a Bucka az Iharos utca és a Bucka bolt kivételével csak álmodik arról, hogy valami normális buszmegállója legyen! Igaz van még egy buszváró a Csépi út megállóban is, de a Csépi úton ki tudja miért és mi miatt alig közlekedik már busz! Pedig a Csépi út a Bucka központi és főútja! Van ebben logika? Szerintünk nincs!

A lényeg, hogy ezen megállók kivételével a Buckaiak állhatnak a tűző napon a megállóba, mert árnyék lehetőség a közelbe sincsen vagy ázhatnak agyon, mert nincs a  megállók környékén egy szemernyi menedék hely sem! Hiába vagyunk 10 ezren ez az alkalmatlan városvezetés részéről senkit sem érdekel! Még a semmihez sem értő, de a közlekedéshez biztos nem állítólagos közlekedési szakértőt sem!

A kérdés, hogy mindezt meddig tűrjük el!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1212644353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása