Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jó ember volt az apja, jó ember volt a nagyapja! Akkor ő is jó ember? Nem számít a teljesítménye! Legyen polgármester?

2017. június 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós az a hely, ahol a fejlődésnek nyoma sincsen immáron évtizedek óta, csak a leszakadásnak, az egyre bővülő lakosságnak és amiért semmilyen fejlesztéssel nem foglalkoznak, ezért az egyre siralmasabb és élhetetlenebb körülményeknek, állapotoknak! Az a hely, ahol a Magyar Országgyűlés pulpituson gyalázkodó vezetője, a házelnök is él egyben! S az a hely, ahol a hatalmat a párt szimpátia, a rokoni felmenő ág határozza meg a teljesítmény helyett! De vajon ez helyes-e?

 

Szigetszentmiklóson Szabó József a polgármester immáron 2006 óta. Előtte 2002-től alpolgármester volt és 1998-tól, pedig képviselő. Egyik legfőbb érve, hogy ő azoknak a Szabóknak a sarja és gyermeke, akiknek a város TSZ elnökként, egyesített TSZ elnökként sokat köszönhet! A másik érve, hogy FIDESZ-es és kulák is egyben, akiket és akik családját a „piszkos” kommunisták csúnya módon üldöztek! Persze felmerül a kérdés, hogy az „átkos”-ban ki is lehetett az egyesített TSZ elnöke, s ha lehetett, akkor ez az üldöztetés hogy is ment végbe? Saját magát kergette?

 

Végülis lényegtelen! A lényeg, hogy az apja és a nagyapja tényleg jó ember! De ez meghatározza-e, hogy ő milyen? Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor egy sorozat gyilkos gyermekének már csecsemőként a börtönbe a helye, míg egy szentnek a gyermeke is szent és nosza már születésekor szenteljük fel! Ha mégsem így van akkor számít  vagy számítana az is, hogy ő mit tesz le az asztalra!

 

Mielőtt azonban a teljesítményére térnénk rá azelőtt fontos megkérdezni, hogy ha valaki FIDESZ-es az rögtön jó ember? Valóban az a meghatározó, hogy milyen mögötte a zászló vagy az a meghatározó, hogy neki mi köszönhető vagy mi nem? Van olyan, hogy egy pártban csak jó emberek vannak, vagy egy másikban csak rossz emberek? Az egyéni teljesítmény e tekintetben lényegtelen?

 

Szabó József mióta hatalmon van Önkormányzati többségével megtámadta a város szabadidő központját és 2009-ben majdnem elpusztította, majdnem tönkre tette! Legalább 2010 óta nem tudja megoldani, hogy a Határ úton ne áradjon a fekália és a fertő minden egyes esőzésnél az útra és uralma alatt értük el azt, hogy a lakoslétszám az egekig lett emelve, miközben fejlesztés nem történt egy se és teljes mértékben összeomlott az addig sem igazán működő, de ma már katasztrófális állapotokat mutató csapadékvíz elvezető rendszer! Uralma alatt jött el a Bucka csatorna beruházás, amely egy igen drágán kivitelezett, silány munka, egyben rombolás és tombolás, melyre ő nagyon büszke, de melyben az elszámolás is elmaradt! Neki és holdudvarának köszönhetjük, hogy a Bucka-tó nem lett kitakarítva csak a pénz tűnt el, mintegy 4,7 milliárd értékben. S ha nem verjük az asztalt a Bucka-tó sosem lesz valójában kitakarítva! Ő kötötte meg a szerződést a Fővárosi Vízművekkel, amely a városnak hihetetlenül előnytelen, hiszen a szolgáltató nemcsak bagatel összegért, évi 500 ezer forintért bérli a hálózatot, amely két csatlakozási díjból megvan és minden további ajándék, de a szerződés úgy szól, hogy minden ami bevétel a Vízműveket, minden ami költség az Önkormányzatot illeti.

 

15 milliós Polgármesteri keret évente a havi járandóság felett, milliós partik, ünnepségek, terülj-terülj asztalkámok bizonyos időszakokban naponta, de ritkább időszakban is 3 hetente! 11 év és egyetlen normális előterjesztés, egyetlen döntés nincs, ami Szigetszentmiklóson segítene! Ha pályázunk, akkor az értelmesebbeket (Bucka csatorna) 13-szor dobják vissza, míg a hülyeséget, debil szobrok építésének pályázati pénzét rögtön elnyerjük!

 

Tényleg az számít, hogy ki az apja és ki a nagyapja vagy, hogy kinek a kije? Tényleg az számít, hogy milyen lobogó van mögötte? Vagy az számít, hogy mi a teljesítménye? S bár nyilván a saját maga által felépített propaganda dicshimnuszokat zeng, de egy ilyen alkalmas bármi vezetésére? Alkalmas polgármesternek?

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7912585281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása