Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

VÁLASZ LEVÉL: Szabó József polgármester nem érzi úgy, hogy provokálná Szigetszentmiklóst és annak lakosságát.

2017. június 06. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Szabó József Szigetszentmiklós város polgármestere a Buckai Szövetség Egyesület azon kérdésére, hogy miért provokálja a várost azt válaszolta, hogy nincs ilyen és a kérdést is visszautasította válasz levelében.

 

Ezek szerint a lakosok saját maguknak adtak olyan telkekre építési engedélyeket, ahol csak ház fér el, de telek, garázs vagy parkolási lehetőség nem! Valószínűleg rosszak voltak a kamera objektívek, amikor ő és testülete felelősségre vonta a lakosokat, hogy miért temetik be a vizes árkokat, miért parkolnak az utcán, amikor egyébként máshol nincs is hely!

 

Vélhetőleg az utca állapotok is rendben vannak, hiszen minden bizonnyal kell olyan hely, ahol rekonstruálni lehet azonnal a második világháborús csatatéri állapotokat élethű körülményekkel!

 

S vélhetőleg testületünk és Polgármesteri Hivatalunk tagjai olyan szegények, hogy azonnali hatállyal nekünk 2 – 3 hetente és milliós partikon etetnünk kell őket! Szegények és elesettek!

 

Vélhetőleg a Határ úti fekália áradat sem veszély csak a gonosz civilek és a gonosz lakosság gondolja, hogy az! Valójában imunerősítő és testápoló rendszer, amely biztosítja, hogy minden Szigetszentmiklósi erősebb legyen!

 

S ezalapján szegény polgármester azzal hamisan van megvádolva, hogy a Bucka-tó nincs kitakarítva! Teljesen természetes, hogy a kitakarított földben a továbbiakban is kohósalak, galván iszap, tejes zacskó, gumi abroncs és egyéb veszélyes vagy természet által feldolgozhatatlan szennyezés van! Teljesen természetes hiszen ilyen egy kitakarított föld eme vidéken!... Szegény Polgármester!

 

Az is teljesen valótlan, hogy a 4,7 milliárdot felvették a semmire! Valójában jótékony dolgokra használták fel és hasznosan! Igaz aki eme jótékonyságot és hasznosságot nem látja az vegyen fel még erősebb dioptirájú szemüveget!

 

A Bucka csatorna se rombolás, hanem a maga a csoda! A házmegrepesztésekkel azt segítették elő, hogy az összeomló régi házak helyére majd új épülhessen, mellyel megváltozik a város arculata és legalább a házak és lakók tekintetében új és modernebb lesz! A régi lakók, pedig nem infartust kapnak összeomló házaik miatt, hanem vélhetőleg gyengék a vezetés által elképzelt beltenyészet miatt! Éppen ezért van szükség a vérfrissítésekre!

 

Polgármester Úr feltételezhető álláspontja szerint aki arról beszél, hogy csúnya módon nem számoltak el a Bucka csatorna pénzeivel az is téved! Ők elszámoltak egymás között, hiszen úgy érzik ők az érintettek és a lakosok nem!...

 

A Buckai Vizesek is értetlenek! Nem értik meg, hogy első befizetéseikkel a várost segítették meg, hogy annak kevesebb legyen a hitele, s majd a második befizetés lesz az, amellyel TALÁN, de csak talán kaphatnak vizet! Borzalmas, hogy nem értik ennek a lényegét és hogy ez mennyire rendben van!

 

A Polgármester Úr egyébként nem zaklatja a számára kellemetlen ellenfelek és civilek családját! Ellenkezőleg! Vélhetőleg megakarja hívni ellenfeleivel együtt különböző ünnepségekre csak ők valahogy félre értik ezt!

 

A fütött pályás stadionra TAO pénzből, pedig hatalmas szükség van, hiszen kell, hogy majd valahol az öszeomló város lakosai melegedjenek!

 

De a Városháza alkalmazottjai sem buták és szívtelenek! Ellenkezőleg! A portás például annyira szívén viseli a város gondját, hogy minden egyes probléma után a szívéhez kap és felkiállt, hogy: „Jaj Istenem!” talán ezért szakad meg a vonal! De a csúnya, csúnya civilek félre értik ezt!

 

Vélhetőleg!

 

„Hát persze!”

 

Csizek Csaba

 Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1012568685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása