Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kivizsgálást kérünk: Hogy soha többé ne lehessen betegeit zaklató nőgyógyász körzeti orvos jelölt városunkban!

2017. június 02. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Kevésszer történik akkora szégyen egy városban, mint amekkora 2017 május 31-én történt meg! Nevezetesen az, hogy egy betegeit zaklató nőgyógyászt, akit az orvosi kamara fél évre eltiltott, Szigetszentmiklóson körzeti orvosnak jelöljenek!

 

Ez amellett, hogy hatalmas blama súlyos rendszer hibára is vall egyben! Mert Önök mondhatják azt, hogy aki ezt észre vette miért nem szólt korábban, mondhatják azt, hogy a civil szervezetek miért nem vették észre, miért nem szóltak, de az hogy ez az Önök felelőssége az letagadhatatlan!

 

Hogy nem volt senki, aki beírja az orvos nevét legalább a google-be, hogy mi található róla? Hogy nem volt senki, akiben a különböző fázisokban beleértve a Szigetszentmiklósi Járási Hivatalt a praxis jog átruházót, az Országos Járási Hivatalt vagy a Népjóléti Bizottságot is ne merüljön fel az a kérdés, hogy kire bízzuk néptömegek egészségét?

 

Abban a városban, ahol olyan elismert orvosok praktizáltak, praktizálnak, mint Dr. Sávoly Titusz, Dr. Bellovicz Sándor, Dr. Szővérffy Rozália a teljesség igénye nélkül, hogy nem merült fel senkibe se a kérdés a döntéshozók közül, hogy vajon az új orvos ezt a színvonalat hozza-e?

 

S felmerül az a kérdés, miközben Nagy János képviselőnek hatalmas köszönet, hogy ezt felfedezte, napvilágra hozta és megakadályozta hogy ilyen ember Szigetszentmiklóson körzeti orvos legyen, hogy hogyan hozzák meg a további várost érintő kérdéseket? Így és ehhez hasonlóan? Elolvassák egyáltalán az előterjesztéseket? Vagy mindegy miről, mindegy miként, de ahogy a Hivatal fejének tetszik úgy szavaznak?

 

Mi nem szeretnénk mégegyszer ilyen és ehhez hasonló blamázst Szigetszentmiklóson megélni, ezért kérjük vizsgálják ki, hogy ki vagy kik a felelősek ezért! Vizsgálják ki, hogy ilyen soha többé ne forduljon elő! Soha többé ne legyen zaklató orvos Szigetszentmiklóson orvos jelölt! Ahogy soha többé nem szeretnénk átélni, hogy nem olvassák el az előterjesztéseket és nem járnak utána az eseményeknek! Itt ez utóbbi ugyanis biztosan fennáll!   

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Június 2

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

https://www.youtube.com/watch?v=cn1sv2IAZfA

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8512560777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása