Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Zaklató nőgyógyászt jelöltek Szigetszentmiklóson körzeti orvosnak?

2017. június 01. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Május 31-én rendes és nyílt képviselőtestületi ülést tartottak Szigetszentmiklóson. Ez az ülés gyakorlatilag unalomba fulladt volna, ha nem történik már megint egy megdöbbentő és felháborító esemény!

 

Mint sokan tudják Józan doktor Úr hatalmas praxisa megüresedett az elismert orvos halála miatt! Így új orvost kerestek annak betöltésére! Az új orvos megszavazása lett volna a testületi ülés egyik napirendi pontja! Csakhogy… csakhogy Nagy János képviselőnek ismerős lett az új orvos neve és elkezdett utána nyomozni, hogy jól emlékszik-e. A hírek szerint ugyanis ez az orvos nőgyógyászként betegeit zaklatta és ezért ebben a pillanatban is fel van függesztve! Ügye az RTL Klub Házon kívül című műsorába is szerepelt régen! Éppen ezért a képviselő Úr meghívta az RTL Klubot és a testületi ülésen a kérdést, hogy ő róla van-e szó, volt-e az orvos ellen etikai vétség miatti vizsgálat neki szegezte, aki csak hebegett és habogott! Ezt követően az ügyet a Polgármester napirendről levette!

 

Felmerül azonban a kérdés, hogy Szigetszentmiklós város Önkormányzatának 7 különböző bizottsága van. Az egyik bizottság a népjóléti, amely foglalkozik többek között az egészségüggyel! Nagy Jánoson és frakcióján kívül senkiben nem merült fel a kérdés, hogy az új orvos vajon ki lehet? Senkiben nem merült fel, hogy milyen lehet a szakmai múltja és élete? Ha a képviselő Úr nem figyel oda Szigetszentmiklós egyik legnagyobb körzetének körzeti orvosa az az orvos lett volna, aki nőgyógyászként betegeit zaklatta? Bárki lehet Szigetszentmiklóson orvos, bármilyen múlttal?

 

S ez csak az egészségügy! Hány és hány borzalmas felkészületlenségen és szakmaiatlanságon vagy emberi aljasságon alapuló ügye van még a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak?! Gondoljunk csak a Határ úti fekália áradatra, a rombolást és tombolást hozó és elszámolást nélkülöző Bucka csatornára, a ki nem takarított Bucka-tóra vagy a Buckai Vízkárosultak megaláztatására, hogy a teljesség igénye nélkül felsoroljunk párat.

 

A legfelháborítóbb, hogy az orvos ezután még azt mondta, hogy ő megkapta és letöltötte büntetését miért kell hát ezzel foglalkozni, miközben abban Nagy János képviselőnek teljesen igaza van, hogy senki se merné rábízni a barátnője, a felesége, vagy a leány gyermeke egészségét egy ilyen hírű, ilyen múlttal rendelkező emberre!

 

Mit is mondhatnánk? Köszönjük Nagy Jánosnak, hogy oda figyelt és egy ilyentől a várost megmentette, s reméljük legközelebb haldokló városunkban az azzal megbízottak végre oda figyelnek arra, hogy emberek tömegeit gyógyító orvosnak kit is jelölnek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

Ui: Az ügy az RTL Klub híradójában is szerepelt, melynek ide vonatokozó részét itt tekinthetik meg:

 

https://www.youtube.com/watch?v=cn1sv2IAZfA

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2512557399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy János Nadzsi1 2017.06.01. 14:41:08

Tisztelt Csizek Csaba!
Az alábbi valótlan állítást (félretájékoztatást) légy szíves korrigáld, hiszen nem igaz!
"Éppen ezért a képviselő Úr meghívta az RTL Klubot"
Nem tudom, hogy ki adta azt az infót, de minden bizonnyal becsapott téged, vagy tudatosan hazudott. Én a helyszínen tudtam meg, hogy a stáb jelen van!
Mivel egyeseket jobban érdekelte/zavarta a tv jelenléte, mint a valódi probléma, ezért számomra a tegnapi nap lehangoló volt. Kérlek, hogy a korrekt tájékoztatás kedvéért mielőbb javítsd ki eme valótlan állításodat!

Albert Ejstejn 2017.06.01. 16:48:24

"Ha nem ismerik fel, most egy zaklatásért fel­függesztett orvos vizsgálja a nőket a városban."

Es akkor mi lett volna ? Nem hinnem hogy ez befolyasolna az orvosi vizsgalatot. Nem a szakmai szabalyok megszegesevel vadoltak. Semmi koze a munkajanak ahhoz, hogy valaki a szabadidejet mivel tolti.
Ezenkivul allandoan megy rinyalas, hogy nincs eleg orvos, hat persze hogy nincs ha basztatjak oket.

kvadrillio 2017.06.01. 18:17:29

ez is a KORMÁNY 35 FŐS zsidó tanácsadóInak köszönhető !!!!!

Belföld
OLAF: Magyarország vezető az uniós pénzek ellopásában
Népszava-információ|2017. jún 1. 11:54
[A+ A-]
[Nyomtatás]
[Küldés e-mailben]

Fotó: Getty Images
Belföld
0
inShare

Az OLAF 2016-os éves jelentéséből kirajzolódik, hogy a magyar hatóságok csak vonakodva indítanak eljárást.

Magyarországon folytatta le a harmadik nyomozást az uniós források felhasználása körül őrködő, Európai Csalásellenes HIvatal (OLAF) éves jelentése szerint.

Az OLAF tavaly Romániában 21, Lengyelországban 16 és Magyarországon 13 ügyben nyomozott - tette közzé a szervezet. Magyarországot követi Bulgária 11 üggyel. Összehasonlításul: a nyugati, jóval nagyobb államokban 2-4 ügyben indult tavaly nyomozás.

Ugyanakkor ha az OLAF számait egybevetjük az adott ország méretével is, úgy könnyen lehet hogy, jelenleg Magyarország a vezető az uniós források elcsalásában.

Nálunk az OLAF által nyomozott ügyek mindössze harmadában - 33 százalékban - emeltek vádat, ami szintén sereghajtó eredmény, bár valami előrelépés a 2015-ös lesújtóan alacsony, uniós negatív rekorder 25 százalékos arányhoz képest.

Mindenesetre továbbra is messze elmarad a 44 százalékos uniós és a nyugati államok 50-60 százalékos arányától.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!
Címkék: korrupció, OLAF, uniós pénzek

boedicca 2017.06.01. 18:24:53

@Albert Ejstejn
Szerinted ez komolyan nem gond?? Az az orvos 2009 és 2013 közt egy vidéki kórházban is zaklatta a pácienseit,aztán ugyanezt éveken keresztül egy fővárosi kórházban. A telefonon,facebook-on zsklatta,obszcén üzeneteket küldött nekik stb. A munkájának bizony köze van hozzá,tekintve,hogy a pácienseivel művelte ezt,visszaélt a személyes adataikkal.. Bizony megszegte a szakmai,etikai szabályokat. Te elküldenéd a feleséged/lányod/édesanyád egy ilyen orvoshoz? Börtönben lenne a helye,de a minimum a praktizálástól való eltiltás örökre.

Punxsutawney Mormota 2017.06.01. 20:05:17

@Albert Ejstejn: Jó, megvilágítom a kérdést máshonnan. Adott egy pedofil óvodapedagógus. Jól értem, hogy örömmel adnád a kezédbe a gyerekedet, mert legjobb tudoomásod szerint a korábbi esetekben csak munkaidő után perverzkedett?

Egyébként a nevezett orvos a rendelőjében (is) zaklatta a pácienseit.

dr. mesterséges színezék 2017.06.01. 20:41:36

@Albert Ejstejn: " Nem hinnem hogy ez befolyasolna az orvosi vizsgalatot. "

Semmi gond. A doktor úr így is vállalhat praxist (magánt meg pláne), és lehet tolongani a várójában a színvonalas vizsgálatában bízva, a pedigréjének ismerete ellenére.
De nehogy már pár csinovnyik lustaságának vagy sunyiságának a függvénye legyen az, hogy ki vállalja be a kockázatot úgy, hogy nincs tisztában a kockázattal! Már csak azért sem, mert peches kimenetel esetén nincs az a csinovnyik, akinek a szájából az hangzik el, hogy "hibáztam, én is kártérítést szeretnék fizetni... ÉN, nem az önkormányzat."

AntyG 2017.06.01. 22:03:09

Na szép! Ha a Páromat zaklatná, biztos ezt követően már nem lenne mivel zaklatnia Senkit.

JGDus 2017.06.01. 22:29:02

Orvoshiány van, nincs ló, már a szamár sem kell.
Megtörtént: vidéki orvosügyeletre ment a beteg este tíz óra körül a panaszával és ahogy belépett azonnal hívta a mentőket, mert olyan rosszul nézett ki, kapkodva lélegzett az idős (86 éves) ügyeletes orvos. Mentők válasza a telefonban: "...semmi gond xxx doktor bácsit ismerjük, mindíg ilyen tünetei vannak, ettől még rendel. Önért viszont szívesen elmegyünk, ha gondolja. "

leprecHaUN 2017.06.01. 23:27:23

Ez most komoly?
Mar nem az, hogy egy zaklato orvost akartak megvalasztani, hanem az, hogy ez az iromany ilyen stilusban es ennyi helyesieasi hibaval Index cimlap?

Kelly és a szexi dög 2017.06.02. 00:02:39

Nőgyógyász a vizsgálatnál: nem baj ha nem veszek fel kesztyűt?

Albert Ejstejn 2017.06.02. 00:47:28

@Punxsutawney Mormota: " Adott egy pedofil óvodapedagógus. Jól értem, hogy örömmel adnád a kezédbe a gyerekedet, mert legjobb tudoomásod szerint a korábbi esetekben csak munkaidő után perverzkedett? "

Felolem nyugodtan lehet pedofil a szexualis iranyultsag maganugy, nem tartozik masra.

Ajtony 2017.06.02. 09:01:25

@kvadrillio: vazze, ha már ekkorát bírsz zsidózni, legalább ne Népszavából ollózz :D

Ajtony 2017.06.02. 09:22:32

Első kérdésem: amennyiben a "punci-doki" hivatalos eljárásban lett elmarasztalva - és olvasható a felfüggesztéséről is valami - hogyan tudott pályázni?
Második kérdésem: amikor a testület elé viszik a jelöltről szóló javaslatot, már a cikk szerint is legalább egyszer megkapta az előterjesztésben a nevet az összes képviselő, hogy-hogy csak a testületi ülésre világosodott meg Nagy képviselő? Pont akkor, amikor éppen megjelenik az RTL forgatócsoportja?
Véleményem: a politika összes gusztustalansága felfedezhető ebben az ügyben. Egy valódi képviselő akkor jelzi a tudomására jutott törvénytelenséget, szabálytalanságot, amikor meggyőződött annak valóságtartalmáról. Nem mellékes, ezt a jelenleg hatályos törvények elő is írják! Persze ha ez megtörtént volna, akkor nem lehetne felfújni, és afféle "nők megmentőjeként" kitáblázni képviselő urat.
Neked, cikkíró: a tisztesség az, amit piedesztálra emelhetünk, a számító magatartás, botránykeltés fontos információk visszatartásával tetűség és nem tisztesség.

Nagy János Nadzsi1 2017.06.02. 09:42:40

T. Ajtony!
A testületi ülésen derült ki, hogy ugyanarról a személyről van szó, hiszen a kérdésre ott adta meg a választ. Éppen ezért lett a napirendi pont is levéve! Ergo mindannyian ott szembesültünk a tényekkel!
Az eset praxisjog átadással történt volna, nem pályáztatással. Ezért fordulhatott ez elő. A fél évre megbüntetett doktor ezt említette is, hogy akitől átvette volna, az tudott arról, hogy ő kapott büntetést.
Tényleg gusztustalan dolog az utolsó pillanatban meghozni a helyes döntést.... (?)
Elárulok egy titkot, ha már meg is neveztél kérdéseddel: aznap reggel tudtam meg a fél éves büntetést is, amiről addig senkinek nem volt információja. Illetve az ülés után jutott hozzám az orvosi kamara álláspontja is a büntetésről.
Remélem kielégítő volt a válaszom. Gondoltam, hogy egyes személyek majd ilyenbe kötnek bele, és nem a tények fogják zavarni, hogy ilyen előfordulhat.
Szerintem a testület a legjobban járt el. Ha én ezt politikai okokból cselekedtem volna, akkor én nem csak a tévét, hanem az összes médiát meghívtam volna, akik annak idején beszámoltak az esetről. Nem tettem, hiszen nem a politikai cél vezérelt. Aki ismer, az tudja. Az ismeretlenek pedig mindig fognak ilyeneket írogatni a neten, mint pl. most te is... Amúgy eléggé borzasztó számomra, hogy egyeseket az zavarta, hogy jelen van a tévé, és nem a tények zavarták meg. Ez is furcsa hozzáállás szerintem.

sakkosfx 2017.06.02. 10:48:32

Ha szakmailag jó had legyen körzeti orvos! Csak ki kell írni, hogy zaklatásnak herélés a vége és tudatni vele! És ha mégis bátorkodna erőszakolni ne feledjük az ígéret szép szó ha meg tartják úgy jó! Szép Magyar közmondás!

Nagy János Nadzsi1 2017.06.02. 11:49:46

Hmm... a munkájáról is találni véleményt az internetes fórumokon. Csak be kell írni a nevét a keresőbe.

Ajtony 2017.06.02. 12:15:34

@Nagy János Nadzsi1: Tisztelt Képviselő Úr! Idéznék első hozzászólásából:
""Az alábbi valótlan állítást (félretájékoztatást) légy szíves korrigáld, hiszen nem igaz!
"Éppen ezért a képviselő Úr meghívta az RTL Klubot"
Nem tudom, hogy ki adta azt az infót, de minden bizonnyal becsapott téged, vagy tudatosan hazudott. Én a helyszínen tudtam meg, hogy a stáb jelen van!""

majd a hsz-emre adott válaszából: "Ha én ezt politikai okokból cselekedtem volna, akkor én nem csak a tévét, hanem az összes médiát meghívtam volna"

A két idézethez nem is tennék hozzá semmit, önmagáért beszél :D

A pályázatról csak annyit, hogy a praxis tulajdonosa (gondolom) egy cég volt, amelyben az örökösök, mint a cég tulajdonosai hirdették meg a praxisjogot. Amennyiben van, vagy volt rá jelentkező, a képviselő-testületnek a jóváhagyására szükség van az adásvételhez. Szinte minden településen első körben a szakbizottság tárgyalja, majd javaslatot tesz a testület felé. Ez egyben azt is jelenti, hogy minden képviselő megkapja a bizottsági anyagot a bizottsági ülés előtt.

Az bizonyos, hogy a bizottság elnöke, vagy tagjai utánanézhettek volna (google a legjobb barát), de ez minden képviselőnek a lehetősége. Itt csak az a furcsa, hogy saját hsz-ében írja, hogy "akkor én nem csak a tévét, hanem az összes médiát meghívtam volna", ez persze lehet fogalmazási képzavar, de mindenesetre úgy tűnik, hogy a testület tagjait nem értesítette, ellenben az RTL szerkesztőjét igen.

Egy ténylegesen a lakosság érdekeit szem előtt tartó, valamilyen szinten általuk felkent képviselőnek nem a botránykeltés a célja, mint például a blog szerzőjének láthatóan.

További jó munkát kívánok képviselői tevékenységéhez! :D

Nagy János Nadzsi1 2017.06.02. 13:11:21

@Ajtony: elég szomorú, hogy értelmezési problémája van, hiszen ha én hívtam volna ki médiát abból a célból, amivel megvádol, akkor abban az esetben úgy cselekedtem volna, ahogy azt ön is kimásolta (ergo mindet kihívtam volna). Értelmezés kérdése.
Még mindig szomorúnak tartom, hogy önt a tévé jelenléte jobban zavarja, mint maga a probléma.
Ha helyi lenne, vagy jelen lett volna az ülésen, akkor a többi fikciójára is tudná a választ. Így az ön kommentjét csupán trollkodásnak tudom vélni. Ha pedig önfényezés célból cselekedtem volna, akkor már rég megosztottam volna a saját internetes felületemen az ügyet... Ezt ugye (még!) nem tettem meg, de az ilyen támadó hozzászólók miatt, lehetséges, hogy meg is fogom tenni, pont azért, hogy az ilyen rosszindulatú véleményezők is képben legyenek...
Önnek ezek szerint nem gond egy ilyen múltú orvos, azért én nem kívánom, hogy az ön feleségét, lányát, édesanyját ilyen orvos kezelje...
Mint írtam, nem hívtam ki egyetlen egy médiumot sem. Pont ezt próbálja a kedves kormányoldal rám fogni, ahelyett, hogy azok, akik itt kritizálnak, azzal foglalkoznának, hogy a testület jól döntött, pontosabban a polgármester, mivel a tények tudatában (amit a helyszínen tudhattunk meg pontosan!!! hiszen a doktor úr válaszai előtt csupán csak a gyanú merült fel) szerintem teljes mértékben jól cselekedett.

én maradok tisztelettel: Nagy János
süti beállítások módosítása