Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Furcsa megkeresést kaptunk!

2017. június 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Furcsa megkeresést kaptunk Nagy János képviselőtől, aki azt állítja, hogy nem ő hívta ki az RTL Klubot és nem tudja miért gondoljuk, honnan vettük, hogy ő tette! Egyrészről számunkra a riportból is egyértelműen kiderül, hogy ennek két főszereplője van! Az egyik akitől reméljük megmenekült a város, a másik pedig Nagy János képviselő, aki megmentette ettől az „orvostól” a várost! Másrészről elég magasról kaptunk írásos tájékoztatást arról, hogy ő hívta ki!

 

De szerintünk ez lényegtelen is! A lényeg, hogy észrevette ki ez az orvos, jelezte és talán nem ő lesz! Ezért pedig hálásak vagyunk neki!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8312558445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy János Nadzsi1 2017.06.02. 08:52:23

Elég szomorú, hogy ezt nem változtatod. Az "elég magasról kapott információd" valótlanok. Sajnálom, hogy minden egyes engem érintett cikkedben képes vagy a valóságot eltorzítani!
Csak szeretném felhívni a figyelmét az olvasóidnak, hogy idén már tettél ki közleményt, amiben kijelented, hogy másokról valótlanságokat állítottál. Jelen esetben is ez áll fent. Hazudsz, kérésre pedig nem korrigálod a hazugságod!
Ha korrekt ember lennél, nem írtad volna meg ezt a cikket, hanem kijavítottad volna a hazugságot!
süti beállítások módosítása