Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÉKTÓ: Még mindig tönkre akarják tenni Szigetszentmiklós város szabadidő központját?

2017. május 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

2017 Május utolsó napjait koptatjuk, s a május az a hónap, amellyel annyi városhoz hasonlóan Szigetszentmiklóson is megkezdődnek, megkezdődtek a szabadtéri rendezvények! Ezek legfőbb helye, mint ahogy Ön is tudja a Kéktó városunkban! Az a Kéktó, melynek beépítését 2009-ben csak tüntetéssel tudtuk megakadályozni! Az  a Kéktó, amelyet Önök panzióval, minigolf pályával, sóbarlanggal és mi egymással teljesen beakartak építeni, profit orientált területté akartak tenni nem törődve azzal, hogy egy egész város hogyan fog kikapcsolódni!

Tavaly a jégpályához is kapcsolódó új büfé miatt ismét felmerült a Kéktó kérdése, s kiderült, hogy még mindig él ez a borzalmas és összefüggéstelen terv. Ez a terv ugyanis azt mondja és azt írja, hogy a Római part látogatottságának csökkenése okán a turisták majd Szigetszentmiklósra jönnek! Tessenek mondani! Ugyan miért jönnének? Mi van itt oly csodás, amiért érdemes? Avagy katasztrófa turistákat várnak? A Római partra tudtunkkal nem katasztrófa turisták járnak, így a konkurencia felvetése számunkra értelmezhetetlen!

 

A terv továbbá azt is leírja számtalan alaptalan eredményességi és egyéb mutató mellett, melynek semmilyen alapja vagy alátámasztása nincsen, hogy az Óbudai félszigettől Szigetszentmiklósig egybefüggő bicikli út van! Tisztelt Polgármesteri Hivatal és Kedves Polgármester Úr! Ha ezt megtetszenek mutatni őszintén Nobel díjat adunk!

 

S bár az eddigi évek során számtalanszor tettünk fel a Kéktóval kapcsolatos kérdéseket, akár azt, hogy miért akarják elpusztítani és Önöknek miért nem jelent értéket mindig mellébeszélést kaptunk vagy olyan írást, amelyet olyan ember írt le, aki mindenbizonnyal nem olvasta el az ide vonatkozó terveket velünk ellentétben!

 

Tudják, amikor idén is majálisoztak, ünnepeltek és a lakosság szemébe mosolyogtak nevettek, vagy megrendezték az egy napra eltékozolt pénzek netovábbjának is nevezhető Gasztrónapot, ahol milliókat ettek meg egyetlen nap alatt vajon elgondolkoztak-e azon, hogy mi lesz, akkor ha ez a terv egyszer megvalósul? Mi lesz, akkor ha városnak nem lesz majálisa, mert Önök beépítették és elpusztították azt a területet, ahol eddig és évtizedeken keresztül lehetett? Elgondolkoztak-e azon, hogy hol és milyen formában lehetnek azután Szigetszentmiklóson egyáltalán szabadtéri rendezvények, élményteli események? S elgondolkoztak-e azon, ha elpusztítják a szabadtéri központunkat, akkor az minek is minősíthető? Vagy Önök szerint ez is a lakosság érdeke és szolgálata?

 

Megtisztelő és

érdemi válaszukat

előre is

megköszönjük!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2017 Május 26

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6312542893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása