Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Félelem az ARIES-ben? Minden hozzászólást törölni igyekeznek?

2017. május 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Meglepő, egyben megdöbbentő jelenségre lettünk figyelmesek a Buckai Szövetség Egyesületben. Miután leközöltük, hogy fogadás keretében arra ösztönözzük a többek között Szigetszentmiklós, Szigethalom és Halásztelek hulladékgazdálkodásáért is felelős ARIES Kft-t, hogy munkavállalóit megbecsülje elkezdtek eltűnni munkavállalóik nekünk küldött üzenetei, kommentjei és bejegyzései! Vajon véletlen lenne?

 

A vállalkozás, ahol a dolgozók leginkább éhbérért dolgoznak, miközben vezetőik fizetése horribilis 2017 év elején dolgozóinak 0 %-os béremelést ígért, mely ellen a hangját még szakszervezet sem emelte fel. Ennek és annak hatására, hogy többek bére még a szakmai minimálbért sem érte el többen a munkakörülményeket is figyelembe véve felálltak és elmentek! Sem ők nem tudják elviselni, hogy különböző továbbképzéseken részt véve ne tudjanak veszélyes üzemben végrehajtott munkájukért kapott bérből megélni, sem a törvény nem ezt írja elő, hiszen a szakmai minimálbér elérésének megtagadását a munkáltató az érettségi hiányával indokolta. A törvény azonban a szakképzettségről szól és nem az érettségiről.

 

A munkáltató hosszú levelezéseink és cikkeink hatására nyárra fizetésemelést ígért, mint elmondta minden évben ekkor szokta. Tagadta, hogy tömeges felállás lenne, ahogy azt is hogy nem megdelelőek a munkakörülmények és a munkafeltételek!

 

Most miközben folyamatos panaszt hallunk még mindig innen-onnan a kommentek, írások, bejegyzések elkezdtek eltűnni! Egyesek szerint azért, mert  a munkáltató a velünk való kapcsolatfelvételt folyamatosan kirúgással fenyegeti! Nem tudjuk, hogy így van-e, de a jelenség mindenesetre megdöbbentő és érdekes!

 

Pedig jó lenne, ha a fogadást ők nyernék meg, mert akkor végre az az üzenet következne be, hogy a munkavállalók végre meg lesznek, meg vannak becsülve!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9812506005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása