Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem tartja az OTP LTP illetékesnek magát a Bucka csatorna OTP LTP-vel kapcsolatban?

2017. május 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink! Higgyék el nem mi örültünk meg, amikor ezt a címet adtuk a cikknek, hiszen az OTP LTP-től kaptunk egy válasz e-mailt a lakástakarék pénztárakkal kapcsolatos megkeresésünkre a Bucka csatornával kapcsolatban.

Ebben többek között azt válaszolták, hogy nem illetékesek ebben a kérdésben és nagyjából figyelmen kívül hagyták az alapvető tényt, hogy a Bucka csatorna LTP-éit ők kezelik, hiszen ez a beruházás célirányos OTP LTP-nek minősül. Márpedig, ha OTP LTP-nek minősül, akkor az OTP LTP nem írhatná azt, hogy nem illetékes és nem tud mit kezdeni a kérdéssel sem.

Leírták továbbá általánosságban, hogy többnyire tájékoztatást a kedvezményezettként megjelöltnek adnak. Magyarra fordítva a Bucka csatorna LTP-éi esetében az Önkormányzatnak!

Csakhogy éppen az Önkormányzat és a Csatorna közmű társulat által van veszélyben a pénzünk, ha azok úgy akarnak ehhez hozzájutni, hogy nem számoltak el! Éppen ezért továbbiakban is a számlák zároltatását javasoljuk a tisztességes elszámolásig! Ahogy ezzel a társulat és az Önkormányzat előáll és tisztességesen elszámol, akkor és csak akkor a neki jogosan járó pénzt megkapja, de egy fillérrel sem többet! Mindenkit ismételten kérünk, hogy figyeljenek a 40 napra, (mert 40 napig a fizetési kötelezettség lejárta után rendelkezhet, de utána minden pénz megy az Önkormányzatnak, a pénzükre keresztet vethetnek) és amíg az Önkormányzat nem számol el tisztességesen addig tessék a számlákat zároltatni mi pedig az OTP-vel tovább levelezünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612498995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása