Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós romváros, amely nem a város hibája, hanem vezetéséé! Rajtunk múlik, hogy szebb, jobb és élhetőbb legyen!

2017. május 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Egy várost, egy dolgot, egy gyermeket nem az szeret, aki mindig szépeket zeng, hanem az aki reálisan értékeli a helyzetet és mindig törekszik arra, hogy szebb és jobb legyen! Mitöbb a lehető legjobbat hozza ki belőle!

A Buckai Szövetség Egyesület mióta létezik, mióta van mindig arra törekedett, hogy ez a város, s azon belül a Bucka városrész is, a jelenlegi tendencia és a mostani vezetés pusztításaival, lakosság ellenes, sokszor embertelen hozzáállásaival szemben fejlődést, emberséget és szépséget érjen el! Eleinte arra törekedett, hogy a vezetést észhez térítse, de mióta rájött, hogy ez lehetetlen azóta tudja ennek a vezetésnek irmagostól mennie kell! Ugyanis akadálya Szigetszentmiklós város fejlődésének! Addig azonban, amíg ez a vezetés van és azt tesz, amit tesz mint vírus a testen, addig nekünk megkell mutatnunk, hogy védekezünk, figyelmeztetünk és ha kell Szigetszentmiklós városának mi leszünk az immunrendszer! Az immunrendszer nem elmenekül, hanem védekezik és figyelmeztet! Mi is ezt tesszük, mert így lesz Szigetszentmiklós is, a Bucka is fejlődőbb és szebb!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912497009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása