Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ismét perhét következik! - A hamis vádat megfogalmazóknak nem lesz kegyelem!

2017. április 22. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület életében és sajnos ismét egy perhét következik. Ezen perhét egy a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz köthető, annak részben vagy egészben alkalmazásában álló baráti kör hamis vádjairól fog szólni.

 

Az ügy indítatása és vélhetőleg az összefüggéstelen, ok-okozati menetet nélkülöző feljelentések, melyek a feljelentők alapvető mentális képességeit kérdőjelezik meg meglátásunk szerint nem az igazság, hanem, hogy a Buckai Szövetség Egyesületre és elnökére az ügye van kifejezést lehessen használni.

 

Vélhetőleg hasonló indíttatású, mint a kabátlopási ügy. Egy idő után nem számít, hogy a kabátot tőlünk lopták el és mi vagyunk az áldozatok, hanem csak az számít, hogy valamilyen kabátlopási ügybe keveredtünk!

 

Bár a feljelentések szövegeit ismerve még azt sem értjük, hogy hogyan lehetett egyáltalán befogadni, hisszük azt, hogy a törvénynek a koholt vádak megtevőire, a másokat ártatlanul meghurcolókra le kell sújtania! Ahogy azokra is le kell sújtania, akik véleménynyilvánító cikkre bűncselekményt kiáltanak vagy azzal rágalmaznak meg! S hisszük azt, hogy nem kegyelmezhetünk olyanoknak, akik a vélemény nyilvánítás korlátozására akarnak használni bíróságokat!

 

Jelen értelmetlen tyúkperekben nincs az a mérlegelési kényszer, amely előtt már álltunk több esetben. Nincs az, hogy mi szolgálja jobban a Bucka és a város érdekét, s ha egy megállapodás akkor legyen az, mert hosszú távon gondolkodunk! Itt azért nincs ilyen, mert a bűnözők hamis vádját nem hagyhatjuk és nem tűrhetjük!

 

Itt az elkövetőkkel megállapodás nem lesz! A bocsánatkérésüket nem fogadjuk el! A felelősségre vonásukat és a rájuk kiszabható maximális büntetést kérjük!

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112444937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása