Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szövetség etikai kódexbe és a működési szabályzatba nyúlt! - Méginkább a Bucka fejlesztése lesz a cél.

2017. április 13. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület tájékoztatja Tisztelt olvasóit, látogatóit és követőit, hogy az elmúlt időszakok eseményei után működési szabályzatát és etikai kódexét módosította, melyet székhelymódosításával együtt a társadalmi szervezetek nyilvántartásáért felelős bíróságnak benyújt. A pontos szöveget így csak a bírósági bejegyzés után tudjuk közzé tenni!

Székhelymódosításra azért van szükség, mert az előző székhelyen a tulajdonos és az azt megelőző tulajdonos is megváltozott és a legutóbbi hozzájárulást úgy kaptuk már meg, hogy igyekszünk új, biztos székhelyet keresni az egyesületnek a Buckán belül! Ez a keresés sikeresen lezárult, hiszen megtaláltuk!

Az etikai kódex módosítására pedig azért került sor, mert: Nagyon örülünk annak, hogy ahogy az utcán meglátnak és leszólítanak bennünket! Történeteket mesélnek el, meglátásokat és sejtéseket! Örülünk, mert ez egy fajta bizalom, amelyet csak köszönni tudunk! De..! Az utcán elhangzott dolgok alapján olyan cikkeket tudunk írni, mely azt mondja városi legendák szerint, az utca hangja alapján, amely segít abban, hogy azt, azokat akikkel beszéltünk ne fedjük fel, ne bántsák őket és továbbiakban is bízzanak bennünk! Csakhogy ezzel magunkat hozzuk kellemetlen helyzetbe! A városi legendák között ugyanis mindig lesznek olyan dolgok, melyeket úgysem lehet igazolni! Nem lehet igazolni se pro, se kontra hiszen mi nem voltunk ott! Nyilvánvaló emellett az, hogy cikkeket nem írunk és sosem írtunk alap nélkül és ha azt mondjuk az utca hangja alapján, akkor az az utcán valóban elhangzott! Mégis úgy döntöttünk, hogy ezekről eztán nem mesélünk, mert aztán sértődés, harag és bármi egyéb lesz belőle, amely onnantól kezdve elveszi az építési szándékunkat és eredményeinket! Onnantól kezdve nem arról beszélnek, hogy mi vagyunk azok, akik a Boglya járatot elhoztuk a Buckának, a Határ úti zebrát kiharcoltuk a városnak, mi vagyunk azok, akik engedélyeztettük a József Attila telepi HÉV megálló újjáestését, harcoltunk a Csepeli HÉV megmaradásáért és északi, illetve déli hosszabbítását megterveztük vagy szakmai és lakossági fórumokra jártunk olykor előadóként, hanem az, hogy botrány vesz körbe bennünket! És e tekintetben lényegtelen az, hogy alappal vagy alap nélkül!

Nem szeretnénk hát azt, hogy építő munkánk, szándékunk és szellemünk, s immáron több, mint 9 éves hatalmas munkánk ilyeneken menne el!

Rosszakaróink olykor felzengenek, hogy ha olykor olyat találnak, hogy hazudtunk! Azonban a Szövetség sosem hazudott! Az építési szándékkal a hazugság ugyanis nem összeegyeztethető! Hogy tévedet? Bizony olyan, hogy tévedett na olyan volt!

Az elmúlt időszakban nem mellesleg számtalan új információk jutottak tudomásunkra különböző, eddig általunk nyilvánosan gorcső alá nem vett személyekről, akiknek tevékenységét mi is szemléltük! Biztosak lehetnek abban, hogy ha ezeket az információkat abban a formában, ahogy kaptuk közzé tesszük, akkor új emberek, önkormányzati cégek örjöngtek volna vagy kellett volna újabb ügyek miatt bíróságokra járnunk! Azonban, ha ezt tettük volna nem jutott volna idő a Bucka, Szigetszentmiklós építésére és fejlesztésére! Nem jutott volna idő a szépre és az értékek felfedezésére!

Félre értés ne essék! Továbbiakban is nagy bajban van meglátásunk szerint a város! Továbbiakban is úgy gondoljuk, hogy ennek vannak felelősei, akiknek el kell menni, s ők nem fognak tőlünk dicsérő szavakat kapni! De méginkább és minden erőnket az építésre szeretnénk fordítani, mert az előre visz, a háború nem!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5112425015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása