Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ÚJABB IDŐHÚZÁS: Most a csapadékvíz elvezető rendszer kiépítése a Buckai utak rendbe tételének akadálya!

2017. április 10. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai napra már le is írták azt, amit a Buckai Szövetség Egyesület évekkel ezelőtt a szövegkörnyezet és a képviselőtestületi ülések alapján elmondott, de az Önkormányzat mindig is tagadott! A Bucka csatorna katasztrofális kiépítése után, amelyet építés és fejlesztés helyett csak és kizárólag rombolásnak és tombolásnak lehet nevezni az utak fejlesztésének elmaradására nyújtott kifogást a csapadékvíz elvezető rendszer kiépítésének hiánya fogja okozni! Ezt a rendszert mégcsak most tervezik kiépíteni!

 

Felmerülhet persze a kérdés, hogy egy Önkormányzat miért olyan felelőtlen, pláne ha akkora bevétellel és akkora tékozlásra rendelkezésre álló forrással rendelkezik, mint a Szigetszentmiklósi, hogy a csapadékvíz elvezető csatornarendszert nem együtt, egy időben építette ki a szennyvíz csatorna rendszerrel. Nos egyértelműen azért, mert addig szét lehet tenni a kezeket és azt lehet mondani: Nem tehetünk róla! Nem a mi felelősségünk!

 

Nyilván persze az Önkormányzati alkalmazottaknak nem kell keskeny, járdátlan és rendezetlen utakon és életveszélyben közlekedni! Nincs arra szüksége egyetlen Önkormányzati alkalmazottnak se, hogy elszenvedje a mindenkori Szigetszentmiklósi Önkormányzat Buckával kapcsolatos felelőtlen és dilettáns magatartását! Elszenvedje az építési osztály felelőtlen és féktelen alkalmatlanságát, amikor tonna számra adta ki az építési engedélyeket a nem létező körülményekre és egyre nagyobb káoszt okozva az építési engedélyeket! Ahelyett, hogy előbb a körülményeket kialakította volna! Ezzel taszította a Szigetszentmiklósi Önkormányzat romlásba a Buckai népet és a Buckai területet. A kialakult állapot, pedig minket arra enged következtetni (mert miért volt indokolt az építési osztálynak ilyen szörnyű állapotot teremteni), hogy a város szerte oly régen terjedő vastag boríték legendájának az építési osztályon alapja van!

 

Nos meglátásunk szerint ennek az Önkormányzati vezetésnek, ennek az alkalmazotti állománynak mindezekért azonnali hatállyal mennie kell! Ugyanakkor nem hagyhatjuk, hogy messzire menjenek, mert vállalniuk kell tetteikért a büntetőjogi felelősséget! A felelősséget azért, hogy a Buckát romlásba, nyomorba és élhetetlen körülmények közé taszították!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9212414189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása