Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kaptatok játszóteret 2 - Mi ezt érdemeljük?

2017. április 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Az ember, amikor gyermeke születik megesküszik, hogy neki a legszebbet, a legjobbat és a legtöbbet hozza el és adja meg! De vajon mások is megadják gyermekeinknek a legszebbet, a legjobbat és a legtöbbet?

 

Szigetszentmiklóson már bemutattuk mit jelent amikor az Önkormányzat azt mondja a Buckaiaknak, hogy kaptatok valamit! A Bucka csatornánál ez rombolást és tombolást, meg persze az elszámolás elmaradását, a Bucka-tónál a kitakarítás helyett a talajforgatást nulla szennyezés elvitelével, a Buckai vizek ügyében a cserbenhagyást és játszóterek esetében játszóteret a szennyvízfordító mellett! Gondolhatja az Önkormányzat hagy szagolják az aromát a gyerekek! Nos ilyen az, amikor az Önkormányzat a Buckaiaknak ad! Képzelhetik milyen lehet, amikor vesz… Ahogy mondani szokták, ha ez embernek ilyen barátja van, akkor már ellenség nem kell!

 

De maradjunk csak a játszótereknél és a jövő nemzedékénél! A Buckában ahol „kaptunk” és Isten áldja adakozó kedvüket nem csak a szennyvízfordító mellé kaptunk játszóteret, hanem kaptunk olyat is, amelyet mérete alapján vélhetőleg a hangyáknak, korszerűsége alapján valószínűleg Ranszesz gyermekeinek építettek! Ezt Önök is megtekinthetik a képen! Ahogy azt is, hogy plusz meglepiként a játszótéren dagonyázni is lehet! Hát az Önkormányzat szerint a Bucka ezt érdemli meg!

 

Mit is mondjunk? Köszönjük? Meglesz a hely és a mód, ahol az a bizonyos X „hálát” fog mutatni!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4912404433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása