Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi képviselő: Csak a szellemi rövid nadrágosok nem értik érveléseinket!

2017. március 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Csak a szellemi rövidnadrágosok nem értik érveléseinket tudhatta meg a nagyérdemű egy Szigetszentmiklósi többségi képviselőtől tegnap a testületi ülésen! Bár már akkor is jeleztük, hogy „képviselő” „Úr” minden bizonnyal tükörbe nézett azért a kijelentés felvett kérdéseket!

A képviselőség elvileg egy tiszteletre méltó tisztség lenne, amely a példamutatásról, a helyes, az optimális döntések meghozataláról szól és a város szolgálatáról. Vajon ennek függvényében helyes-e képviselő Úr ezen kijelentése? Szolgálja-e a várost? Példát mutat-e? Példát mutat-e, hogy beszól egy idősebb embernek, hogy: „A vén fasz ne mutogasson!” vagy, hogy „Vén buzi! Anyádnak mutogass!”? és hasonló kifejezések!

A képviselő testületben jól láthatóan indulatkezelési problémákkal küszködő emberke persze nemcsak most rendelkezik meglepő, megdöbbentő kijelentésekkel, hanem korábbról is. Ilyenek, hogy azok, akik közkútra járnak azért nem vezetik be ingatlanjukra a vezetékes vizet, mert nincs vezetékes vízre szükségük, s fel sem merül benne, hogy szegények is léteznek továbbá olyanok, akiknek rákötését az Önkormányzat lehetetlenítette el, valamint hogy a Bucka fő útjának Katasztrófa védelemnél történő útszélesítése, ha pénzbe kerül a villanyoszlop áthelyezések miatt, akkor nem útszélesítés, hanem útszűkítés kell, hogy ne járjanak arra az emberek!

Hát ilyen díszpintyek alkotják a Szigetszentmiklósi Önkormányzati többséget! Vajon lehetséges, hogy egy idő után ne ilyenek legyenek a „példamutató” és „tiszteletre méltó” ”képviselők”? Vajon megoldható, hogy később mások legyenek a példamutatási értékek?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312389263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása