Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármestere: Nem elég az adott szavam?

2017. március 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson a képviselő testületi ülések, az ügyintézések, a döntések, az ügymenetek számtalan kérdést vetnek fel! Miért pont az történik? Miért pont úgy történik? A döntés lakosságot szolgál vagy egyéb érdekeket? Esetleg valami csúnya piszkos mutyi, oda nem illő gazdasági érdek van a háttérben? Netalántán minden rendben? De ha minden rendben és gazdag városként sok pénz is van, akkor egy átlagember, egy egyszerű Szigetszentmiklósi, Buckai, Lakihegyi, Felső tagi, Üdülő sori ember ebből miért nem vesz semmit sem észre? Ugye érzik? Rengeteg kérdés van!

Ugyanígy rengeteg kérdés merült fel a tegnapi napon is a civil szervezetek elszámolásával, pályázatával és az agyon támogatott, de folyamatosan eredménytelenség miatt visszacsúszó helyi sport egyesület az SZTK-ERIMA elszámolásával, működésével és gazdálkodásával kapcsolatban! Mígnem a Polgármester egyszer úgy válaszolt a testület egyetlen képviselő hölgyének: „De higgye el úgy van! Nem elég az adott szavam?

Nos nézzük csak!

·        A Polgámester 2014-es kampányában megígérte, hogy Szigetszentmiklóson a vezetékes víz végre nem lesz megkülönböztetett. Nem lesz olyan, hogy városon belül Lakihegyen olcsóbb, mindenhol máshol pedig drágábban érhető el! Azt ígérte, hogy városi szinten a Lakihegyi szintre csökken a víz köbmétere! ===> A helyzet az, hogy most azt mondja nincs rá hatásköre! Nem tehet semmit sem az ügy érdekében! De szerintünk ezt a kampány idején is tudnia kellett, így hát érthetetlen miért is ígérte meg!

·        A Polgármester azt ígérte segít a Buckai vízkárosultaknak! ===> A segítség az volt, hogy vessenek keresztet korábbi befizetéseikre, mintha soha nem fizettek volna és fizessenek újra! Fizessenek újra százezreket azok is, akik szegények, betegek, elesettek és nem számít az, hogy egyszer már kifizettek mindent! Sőt még utána a hivatal és a Polgármester jól meg is alázta őket!

·        A Bucka csatorna kapcsán azt ígérte a Polgármester, hogy jót, olcsón hoz el a Buckaiak érdekében jól felkészült csapattal! ===> A valóságban a Bucka csatorna nem volt más, mint egy rombolás és tombolás! Megkaptuk a legsilányabb minőséget a legmagasabb áron és az Uniós támogatás emelkedésével valahogy a csatorna pénzek elszámolása is elmaradt! Viszont lett megrepesztett ház, vas törmelékes építési törmelékkel feltöltött utca, mindig elromló szennyvíz fordító, egyik éppen egy játszótér mellett had élvezzék a bűzt a gyermekek! És lett minden, ami inkább egy katasztrófa filmbe illik és nem pedig egy városrész fejlesztési projektjébe!

·        A Polgármester azt ígérte, hogy kitakarítják a Bucka-tó területét! ===> Nos takarítás nem volt csak talajforgatás! A szennyezésből egy gramm sem ment el innen, így rehabilitálódni a környezetnek lehetősége se lesz! Bár képek bizonyítják, hogy érdemlegesen semmi sem történt itt, amit ígértek azért a pénzt felvették és a Buckaiakat itt hagyták a bajban elszennyezve és cserben!

·        A 2016-os közmeghallgatás során ötödik kis Bucka buszt ígértek dr. Fónagy János államtitkár Úr és a Volánbusz jelenlétében! ===> Nos azt a buszt még élő ember nem látta!

 … és a lista féktelen hosszú lehetne! Nos Polgármester Úr ezek fényében elégé nem ér semmit az adott szava! Mitöbb minden tiszteletünk mellett elégé hiteltelen!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7812388481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása