Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bíró Lajos bál volt Szigetszentmiklóson a hétvégén

2017. március 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Csodálatos előkészületekkel a hétvége folyamán bált tartott Szigetszentmiklós egyik Általános iskolája – tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület.

Az immáron hagyományos bálon, melynek a képek tanulsága szerint is megadták a módját és a formáját elmondások szerint sokkal kevesebb oda nem illő képviselő jelent meg! S amely képviselő mégis megjelent annak ebbe az iskolába jár a gyermeke!

Bármely hasonló iskolai bál során az olyan erős lokálpatrióta érzelmekkel rendelkező személy, mint amilyen erős lokálpatrióta érzelmekkel a Buckai Szövetség Egyesület tagsága rendelkezik úgy tartja és azt gondolja, hogy egy ilyen bálnak mindenképpen és mindenek előtt a gyermekekről, az ő élményeikről, az iskola közösségi összetartozásáról kell szólnia, ahol politikusnak, politikának, politikusi ingyen élésnek és páviánkodásnak helye nincs!

Ellenben ami az idei bálon ott volt, miszerint a gyermekek és szüleik bevonásával készült előadásnak, felkészülésnek, pedig van helye, mert mindenkinek közös élmény!

Reméljük a hagyomány marad és a lehetőségeknek megfelelően politikusok nélkül! Pláne egy olyan városba, amely annyira van romokba, mint amennyire romokban van Szigetszentmiklós. Fordítsák csak a politikusok még ezt az időt is arra, hogy amit elrontottak, tönkre tettek azt helyre hozzák és élhetővé teszik! Nekik éjjel-nappal kaparniuk kellene és a bulik, bálok helyett a lakosság bocsánatáért esdekelni!

Bulira meglátásunk szerint csak a szülőknek, gyermekeknek és a lakosságnak van joga! Ők viszont érezzék jól, s a képek szerint jól is érezték magukat!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912341581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása