Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület kiáll a Szigethalmi polgármester mellett!

2017. március 11. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület kissé meglepődve és megdöbbenéssel olvasta a Szigethalmi Liberális Kör közleményét! Ugyanis érti azt a szándékot, hogy szebbet és jobbat szeretne, de hogy ez a fejlesztési szándék az emberekkel beszélni kész, képes és velük együttműködő polgármester menesztését és egy minden szempontból még Szigethalomhoz képest is romokban heverő városhoz, Szigetszentmiklóshoz való csatlakozást kellene, hogy jelentse abban finoman szólva is kételkedik!

Szigetszentmiklóson csak meg kell nézni a Buckát, Lakihegyet, a kiáradó fekália áradatot, az életveszélyes orvosi ügyeletet vagy a hering járatként üzemelő Bucka buszt, hogy a járdátlan körülményekről és a második világháborús állapotokról már ne is beszéljünk! Egy sokkal fejlettebb város tényleg ehhez szeretne csatlakozni? Olyan városhoz, ahol a pályázatokat 13-szor dobják vissza javítani? Ahol az osztályvezetők, ügyintézők kommunikációk beszédében ok-okozati összefüggés sincsen? Hát ebben erősen kételkedünk!

Nem hisszük, hogy hiányzik bárkinek is, hogy 10 napos 10.000 Ft gépjármű adó tartozás miatt kivonják az autóját a forgalomból és ezt kezdeményezze a Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Szigethalom tudomásunk szerint megtapasztalhatta már, hogy milyen, amikor abban a városban a Szigetszentmiklósi jelenlegi és egyébként elkergetendő hatalom átvette az uralmat! 2010 és 2014 között minden erről szólt! Ha ismereteink nem csalnak azóta is nyögi annak a borzalmait a város! Akkor az sem tűnt fel senkinek, hogy egy egykori Szigetszentmiklósi Önkormányzati képviselő, akiről a temető pénzének eltűntetését lehet Szigetszentmiklós utcáin hallani hirtelen Szigethalmi képviselő lett és ott folytatta borzalmait! Ha ismereteink nem csalnak, akkor azóta valamilyen kistelepülésen nyomul, ahol őt még nem ismerik!

Szóval ezt szeretnénk? Nincs elég baj Szigethalmon? Újra kell a 2010 és 2014 közötti borzalom?

Nyilván Fáki László Polgármester Úrnak is vannak hiányosságai és hibái, de találkozott már egyetlen Szigethalmi is Szabó Józseffel Szigetszentmiklós város valaha volt legkatasztrófálisabb polgármesterével? Azzal a borzalommal, aki nem a segítséget keresi, hanem azt, hogy eleset embereket hogyan alázzon meg és hogyan ünnepeljen a legnagyobb trágya tetején is? Tényleg erre vágynak Szigethalmon?

Avagy a Szigethalmiak egy része elfelejtette, hogy az a város sokkal mélyebbről indult 1998-ban például, mint Szigetszentmiklós? S elfelejtette, hogy jelenleg sokkal rendezettebb és infrastrukturálisan fejlettebb, még ha szegényebb is!

Nem mondjuk azt, hogy Fáki László Úr egy angyal, de ha Szigetszentmiklóson lenne legalább egy vele egy szinten lévő Polgármester akkor hisszük azt, hogy a Szigetszentmiklós már szárnyra kellne!

Persze értjük a Liberális Kör és Tóth Csaba sértettségét is! Még az sem kizárt hogy van valami alapja, de abban már nem vagyunk biztosak, hogy mindezt így kellene elintézni vagy nincs más módja! Mégegyszer mondjuk: Tapasztalataink szerint Fáki Lászlóval Szigethalom város polgármesterével lehet, Szabó Józseffel Szigetszentmiklós város valaha volt legkatasztrófálisabb polgármesterével és bűnbandájával lehetetlen beszélgetni, fejlesztést kiharcolni és érdemben előre jutni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612330115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása