Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Felszámoló által átvett és felszámolt vállalkozást akar megbüntetni a Szigetszentmiklósi Önkormányzat bevallás hiány miatt!

2017. március 09. - Buckai Szövetség Egyesület

A felszámolónak átadott és a felszámoló által megszüntetett vállalkozást akar megbüntetni a Szigetszentmiklós Önkormányzat tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület.

Bár a vállalkozást több, mint egy éven át felszámoló kezelte, utolsó bevallásait ő adta le és másfél éve megszüntette mégis a Szigetszentmiklósi Önkormányzat úgy döntött, hogy a már elhunyt vállalkozást ennyi idő után előveszi és hamvadó poraiban bevallás hiány miatt jól megbünteti!

A Buckai Szövetség Egyesület hivatalos megkereséssel fog élni az adóügyosztály felé, hogy mégis ilyen szintet hogyan sikerült megütni és mi alapján sikerült ezt elkövetni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6912323935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása