Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nem nyilatkozik az ARIES Kft szakszervezete az FKF sztrájkhoz való csatlakozásról!

2017. február 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület megkereste az ARIES Kft szakszervezetét, hogy mint a Szigetszentmiklósi, Szigethalmi és Halásztelki hulladékgazdálkodásért felelős cég dolgozóit tömörítő szakszervezet a Fővárosi FKF által beígért szakszervezeti tüntetéshez csatlakoznak-e, akár szolidaritásból, akár azért mert az ARIES Kft 2017-es béremelési ajánlata dolgozó nyilatkozatok szerint eleddig 0 %.

A szakszervezet részéről megkeresésünkre nem kívántak érdemben válaszolni, hiszen mint elmondták mindezek tárgyalások és egyeztetések alatt vannak! Azonban elmondták azt is, hogy meglátásuk szerint az ARIES Kft-ben a bérek rendben vannak, maximum a rakodó munkások béremelésén lehetne gondolkodni!

Mi úgy tudjuk, hogy a munkavállalóknak nem ez a véleményük és nem így gondolkodnak! Legalábbis azoknak biztosan nem, akik hozzánk fordultak!

Reméljük ugyanakkor, ha az ARIES Kft szakszervezete mégiscsak csatlakozik, akkor azt időben megfogja Szigetszentmiklós, Szigethalom és Halásztelek lakossága tudni és nem fogunk a szeméttől, a szemétben úszni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7712263110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása