Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ezekben a pillanatokban zajlik Szigetszentmiklós város idei első rendes Képviselőtestületi ülése, amely a költségvetéssel kezd!

2017. február 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Ezekben a pillanatokban is zajlik Szigetszentmiklós város rendes képviselőtestületi ülése, amely rögtön a 2017-es évi költségvetéssel kezd!

Szakértők szerint a költségvetésben idei új elemként a Csépi úti óvoda, a Kéktó Szabadidőpark kis mértékű felújítása és a Csónakház felújítása szerepel. Az előkészítési anyagok szerint további fejlesztésre ezekből a számokból nincsen lehetőség!

A Buckai Szövetség Egyesület, ahogy informátoraitól hírt kap azonnal tájékoztatja Önöket a ma történt fejleményekről.

Egyben bár a mai napon egy nagyon előrehaladott állapotban lévő költségvetésre bizonyos körök petíciót akartak beadni, mi megkezdjük a költségvetési tartalékok átvizsgálását (milyen kereteket ad esetleges plusz évközbeni fejlesztésekre) és a 2018-as költségvetésbe behelyezendő fejlesztési javaslataink előkészítését is.

Vizsgálni fogjuk a pályázatokat, hátha valamelyik kellő odafigyeléssel Szigetszentmiklósnak is jót például Mercedes Sprinter City 77 formájában egy új nagyobb kapacítású Bucka buszt tudna elhozni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr712262854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása