Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

6 éves a Buckai Szövetség Egyesület babaruha gyűjtő akciója!

2017. február 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Néha az ember apróbb jeleken veszi észre, hogy hogy telik az idő! Nekünk ez ma egy emlékeztetőben jött elő, amikor is kiderült 6 éve annak, hogy először egy babaruhagyűjtő akció keretében segítettünk!

 

6 évvel ezelőtt egy elég nehéz anyagi helyzetben lévő családhoz láttuk hamarosan baba érkezik! De azt is láttuk, hogy a baba fogadásához úgy ruhákban, mint eszközökben sajnos nem lesz elég pénz! Tudtuk azt, hogy a szeretet meg lesz és e tekintetben meglesz a körülmény, a környezet, de igyekeztünk segíteni az eszközök (ruhácskák, baba kocsi, baba hordó) beszerzésében! Így tehát pénzt nem, csak és kizárólag baba holmikat kértünk és az emberek segítettek! Mindmáig köszönjük is nekik!

 

Ha elgondolkozunk azon, hogy ennek már 6 éve, akkor szinte hihetetlen! Tényleg repül az idő!

 

Boldog szülinapot a mostmár 6 éveske

csemetének és a családnak is!

 

Akkor megtudtuk, hogy azért még vannak jó emberek és azóta is töretlenül hiszünk ebben!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2412190170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása