Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A hamis vádnak következménye van!

2017. január 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Az utóbbi időben várospusztítóink részéről új hobbi ütötte fel a fejét! Különböző koholmányokkal pert indítani ellenünk, miután a lehülyézési taktika mindeddig nem jött be! Persze mindezt azért, hogy felesleges perekkel feltartsanak, lekössenek, esetleg valami általuk várt csoda folytán megsemmisítsenek bennünket! A lényeg változtatni a tendencián, a város állapotán, vagy tenni végre valamit a városért, Szigetszentmiklósért ne kelljen!

Természetesen az alaptalan koholmányokkal szemben, melyek többségében még az ok – okozati összefüggések is olykor hiányoznak, illetve nagyon sokszor logikai összefüggéstelenség van megvédjük magunkat és csak azért is mindenképpen és minden áron kiharcoljuk a fejlesztéseket, az építéseket, a szépítéseket bármennyire is ne tetszen ez egyeseknek!

Meg kell azonban üzennünk bárkinek, aki szeret koholt váddal operálni és élni, hogy létezik a Btk.-nak a hamis vád és a hatóság félrevezetése passzusa is, amely miatt a megfelelő helyen és módon muszáj lesz nekik felelni. Sőt! Ha nem tudták volna azt is elmondjuk, hogy a törvény eme cselekményeket bizony börtönnel fenyegeti! E szerint lehet cselekedni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4012156467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása