Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Bírósági átköltözések után megújulhat a Ráckevei Bíróság épülete

2017. január 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A Ráckevei és a Szigetszentmiklósi Bíróság átköltözése, az ügyek rendezése és megfelelő kezelése után megkezdődhet a Ráckevei Bíróság műemlék jellegű, de mára mérhetetlenül lepusztult épületének felújítása is tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület neve elhallgatását kérő bírósági alkalmazottaktól.

A térséget több évtizede kiszolgáló épület, hiába esett Szigetszentmiklós és környékétől messze, hiába volt a közlekedés (óránkénti HÉV, alig-alig közlekedő Volánbusz) nehézkes, mitöbb katasztrófális megérdemli azt, hogy végre ne csak ő szolgáljon embereket, hanem végre felújítás formájában és foglalkozzanak vele!

Bár Szigetszentmiklós és környéke vélhetőleg a Szigetszentmiklósi Bíróság okán nem nagyon fog ide járni azért az épület felújítását mindenképpen szándékunkban áll követni! Reméljük régi, nagyon régi és csodálatos fényében fog tündökölni és az épületben nem kell  a felelhető állapotok miatt majd szemlesütve közlekedni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1612158963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása