Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Kossuth Lajos utca: Közelednek a választások ugye most nem aszfaltozzák választás alkalmából újra?

2017. január 23. - Buckai Szövetség Egyesület

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő és elkergetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Miniszter Úr!

 

 

Szigetszentmiklóson a Kossuth Lajos utca nem más, mint az Önkormányzat utcája! Az az utca, amely időről-időre általában pont négy évente és választási évre sajnos tönkre megy és megérik egy újra aszfaltozásra! Nem is tudjuk volt-e valaha olyan, amikor ezt nem húzták újra egy-egy választásra! De mi nem emlékszünk ilyenre!

 

Miközben a városnak számtalan elmaradott városrésze van, ahol álom még a normális út is azért elgondolkodtató, hogy miért kell ennyi újra aszfaltozás és ennyi minden egyetlen útra és persze ilyen gyakran! Pláne annak fényében, hogy ilyen sűrű karbantartás tudomásunk szerint a Fővárosba a nagy forgalmú Üllői útra, Szentendrei útra, Váci útra sem kell!  

 

Ahogy mi látjuk és megéljük ezeket a dolgokat két dolog lehet! Vagy annak a látszatnak a mutatása, hogy itt azért vannak fejlesztések és építések! Ez esetben ez egy hamis illúzió! Vagy annyira rosszak a kivitelezők, hogy munkájuk ilyen hamar tönkre megy! Akkor viszont  a kérdés, hogy miért nem rúgták már ki őket?

 

Egyes hírek és városi legendák szerint Szigetszentmiklóson a Kossuth Lajos utcában hamarosan aszfaltozni újra kell! Miután az előző még szinte ki se hűlt felmerül a kérdés: Miért? Mi történt vele? Ugye csak rémhír? Ugye csak viccelnek?

 

Megtisztelő, mellébeszélésektől mentes válaszukat mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017 Január 23

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4912148997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása