Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2017.01.16: Ráckevén jártunk!

2017. január 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során ezt sokan tudják és sokan nem, de Ráckevén jártunk egy a Bucka csatorna miatt keletkezett ügyben.

Ráckeve bennünk mindig kettős érzést kelt! Belvárosa, amit külső szemlélő lát csodálatos és a mintha a Kisduna is itt sokkal tisztább és csodálatosabb lenne! Tisztább, mint Szigetszentmiklóson! De mégis Szigetszentmiklósról a közlekedés ide maga a rettenet! Óránként járó HÉV-ek, sokszor Ráckevéig nem is közlekedő buszok nagyjából, tehát autó nélkül a közlekedés ide és haza elégé nehézkes!

Egyes források szerint ennek a városnak is két arca van! A szép belváros és az a hely, amelyet Pokolhegynek neveznek! Utóbbiban állítólag szörnyűek a körülmények! Nem tudjuk! Nem láttuk! De nem vágyunk rá a hírek szerint, hogy valaha is meglássuk!

A konkrét ügy amiért lementünk az a Bucka csatornás Gabika ügy. Tudják az, amikor ezen az ügyfélszolgálaton és ez a hölgy, ahogy mi látjuk hobbit űzött szegény, beteg, idős emberek megalázásából, cserbenhagyásából és abból, hogy ha az emberek hozzánk fordulnak, akkor ránk hivatkozással vonjon meg segítségeket! Itt jegyeznénk meg, hogy soha és senkitől még nem hallottunk olyat, hogy bárkin is segített volna, vagy bárkinek is két egymást követő bemenetel során ugyanazt mondta volna. Mintha az ügyintézés módja alkalmanként változna és merőben más irányba! Mintha ő és azok, akik ezért felelősek nem tudnák, hogy mit csinálnak!

Míg korábban is elég erős jelzéseket adtunk neki, hogy amit és ahogy tesz az nem lesz jó így és rengeteg embernek kárt okoz ilyen volt például a Pálcika díj átadása, mint munka értékelés is meglátásunk és véleményünk szerint ő nem az az ember, aki az ilyenekből tanul! Neki jó az, ahogy most van! Még akkor is, ha mindenki másnak, köztük a Bucka lakosságának ez nagyon is rossz!

Olyannyira nem akar változást, hogy amikor számon kértük 2016.09.28-án, hogy miért von meg másoktól segítségeket, akkor egy kreált koholmánnyal feljelentett bennünket! Tehát akkor sem és csak azért sem! Most a bíróság előtt megvitatjuk ezt a kérdést! 2 Btk-s és kettő Ptk-s ügyben.

Az első Btk.-s ügyet a koholmányokkal ő indította ellenünk rágalmazás és becsületsértés miatt. Mi erre mikor a feljelentést elolvastuk nem csak a rágalmazás, becsületsértés viszont vádjával, de a hamis váddal és a hatóság félrevezetésével válaszoltunk! Ptk-s tekintetben követeljük az Alapszabály azon változatának kiadását, amely előírja, hogy alkalmazottként így bánhat az emberekkel! Azért követeljük, mert mint közadatot ezt ő megtagadta! A hivatkozási alap az volt, hogy az egyesület elnöke nem a víziközmű társulat tagja, mert a Buckában nincs ingatlana. Ugyanakkor életvitelszerűen itt él, ide van bejelentve a beruházás befolyással van az életére, életvitelére. Ráadásul az Alapszabály, mint írtuk közadat, amelynek kiadását megtagadni Alaptörvénybe ütköző tevékenység. Fontos továbbá azt is tudni, hogy a Becsületsértés vádját és a jó hírnév megsértését Ptk-ban is megkapta. Itt a bíróság azt kérdezte mi a vagyoni követelésünk! A vagyoni követelésünk 0 Ft. Tekintettel vagyunk ugyanis arra, hogy 4 gyermekes édesanya. De ha nem lenne az, akkor sem követelnénk pénzt, mert nem meggazdagodni szeretnénk, hanem a törvénysértő cselekmények abba hagyását, felfüggesztését és a Buckai lakosság végre embernek nézését.

A per tegnapi napja egyébként arról szólt, hogy Ráckeve megállapította magáról, hogy már nem illetékes miután január 1-től megnyílt a Szigetszentmiklósi Bíróság így az ügyet ott tárgyalni rendeli. Halkan jegyezzük meg, hogy szerintünk sem Ráckevén, sem Szigetszentmiklóson ezt nem fogják tárgyalni szerintünk!

Hogy hogyan alakul ez az ügy arról folyamatosan tájékoztatást adunk, de engedjenek meg még két megjegyzést:

Most, hogy Szigetszentmiklós és környéke eljött / eljön a Ráckevei bíróságról talán kevésbé lesz leterhelt! A bíróság épülete valami eszméletlenül lepusztult. Talán a kevesebb teher mellett elindulhatna egy felújítás is, hogy újra szép lehessen az az épület.

Szigetszentmiklós Gyártelep vonatkozásában mi úgy tudjuk, hogy eddig még nem működik, ezért is lepet meg minket ez a tegnapi döntés, melyet szerintünk levélben is ellehetett volna intézni. De ezek szerint az ügyátvétel fokozatos és folyamatos!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1912132423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása