Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

"Megkésve bár, de törve nem!" - Megjött Szigetszentmiklósra is a fagy elleni segítség 2 nap késéssel!

2017. január 10. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Január 8-án, két nappal a példamutató Szigethalmi kezdeményezés után Szigetszentmiklós is meleg helységgel és forró teával várja az arra rászorultakat tudható az Önkormányzat honlapjáról meg!

A – 15, itt-ott – 20  fokos rekord hideget aligha bírja egy nehéz körülmények között élő, napi fenntartásért küzdő ember, aki igenis és Szigetszentmiklóson is megérdemli a segítséget! A melegedő helység a Losonczi utca 9 szám alatt a Család Kisegítő területén éjjel – nappal érhető el, amíg nem emelkedik a hőmérséklet az emberi szervezet által is elviselhető szintre.

Miközben a Polgárőrség, a Rendőrség és a Vöröskereszt munkatársai is folyamatosan segítenek a rászorultakon arra kérünk mindenkit, hogy segítsen,  ha tud ilyen emberről! Segítsen neki eljutni, melegedni és segítséget kapni!

KÖSZÖNJÜK!

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

csizek.csaba@acsibucka.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2712115431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása