Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tartós hideg érkezik Szigetszentmiklósra! Kérjük rétegesen öltözni, kevesebbet a szabadban lenni!

2017. január 06. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során több helyen szikrázó napfény mellett a szabadban bizony csípet a hideg! Az elkövetkezendő napok során ez még inkább így lesz tudhatjuk meg a koponyeg.hu-tól.

A mai nappali – 4 fok után holnap nappal is – 8, vasárnap pedig – 5 fokra számíthatunk. Ennél szörnyűbbek az éjszakák, amikor is Szigetszentmiklóson és környékén már ma este is és holnap este is – 15 fokra, szabadabb és nyiltabb területeken akár – 20 fokra is, míg vasárnap – 12 fokra számíthatunk!

Az elindulásnál éppen ezért nagyon figyeljünk oda réteges öltözködésre! Ha lehet akár termoszban vagy más formában forró italt mindenképpen vigyünk magunkkal és a lehetőségekhez mérten a legkevesebb időt töltsük a szabadban.

A hétvége során fokozottan figyeljünk fiataljainkra. A bulik, az ott elfogyasztott akár kis mennyiségű alkohol is becsaphatják a szervezetet. Csapatosan a buliból hazatérők kísérjék el egymást és győződjenek meg arról, hogy mindenki és biztonságban hazatért-e nehogy ebbe a hidegbe valaki magára hagyottan, ittas állapotban eltévedjen, vagy ne adja Isten megfagyjon!

Fokozottan ügyeljünk egymásra ebben a nagy hidegben!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8112105225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása