Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakótársainktól kaptuk: Túl sózott utakra, emiatt kiszáradt virágokra, ősszel ültett és azóta kifagyasztott köztéri díszekre panaszkodnak rengetegen!

2017. január 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Rendkívül hideg és síkos időjárási viszonyokat érezhetünk városunkban. A napokban ennek ellenére nem az útviszonyoknak megfelelő mennyiségű, hanem túl sok síkosságmentesítőre panaszkodnak Egyesületünknek sokan és sok más mellett!

Szigetszentmiklóson arról beszélnek és arra panaszkodnak sokan, hogy a túlsózás miatt már-már prüszkölnek, amely a túl nagy mennyisége, a szárazság és a szálló koncentrációja miatt árt a légzőszerveknek és árt, konkrétan kiszárítja az út mentén elhelyezkedő növényzetet.

 

A mintegy 60 millió forintot éves szinten kitevő síkosságmentesítés esetén sok lakótársunkkal együtt mi is úgy érezzük, hogy nem érzik a mértéket az ezért felelős szakemberek! A síkosságmentesítés természetesen kell, de a túlzott mértékre nincsen semmi szükség!

 

Lakótársaink azt is kiemelték, amelyről korábban mi is cikkeztünk, hogy érthetetlen az ősszel és minden évben elültetett növényzet helyzete! Ezek mára már kifagytak, miközben elég sokba kerültek! Ki fogja kifizetni a pótlásukat, hogy szép és legalább ez büszkeség legyen? A költségvetésből megy? Azaz mi fogjuk finanszírozni? Ésszerű növénykezeléssel ezen mennyit is lehetne spórolni és azt hány sürgető helyre lehetne felhasználni?

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr512105669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása