Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Csepeli Alpolgármester reflektált cikkeinkre, melyet most leközlünk:

2017. január 05. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Jelen cikkünkben Ábel Attila Csepel alpolgármesterének bejegyzését szeretnénk változatlan formában közzétenni, amelyben reagált és reflektált a Csepeli strand öltözőjének és a Csepeli vállalkozókra történő NAV ellenőrök küldése cikkünkre!

 

Kedves Olvasók!



Az írásból egyértelműen kiderül, hogy a szerző nem is járt abban az öltözőben, amelyről azt írja, hogy "döbbenet az öltöző".

Csizek úr a napokban egyszemélyes rágalomhadjáratot indított. Arról írt, hogy a polgármester NAV-ellenőröket küldött olyan vállalkozókra, akik segítséget kértek tőle. Ez nem igaz. Mégis, miért küldene egy polgármester NAV ellenőröket olyanokra, akik a települést erősítik, mert ott dolgoznak, ott teremtenek munkahelyeket? Ugyan már. Csepel az elmúlt hat évben számos segítséget adott a vállalkozóknak, és fog adni a jövőben is. Kifejezetten az az érdekünk, hogy minél többen jöjjenek, teremtsenek munkahelyeket, tegyék szebbé és jobbá Csepel életét.

Csizek úr azt is állította, hogy a strandon az udvaron kell öltözniük az embereknek. Most itt azt írja, hogy az udvaron kénytelenek öltözni és csak hosszan, kint gyalogolva lehet a forró fürdőig menni. Egyik sem igaz. Természetesen, aki ilyen hidegben az udvaron akar öltözni vagy sétálni, azt senki nem foghatja le, lökdösheti be az öltözőbe vagy a sátorba. De van öltözködési lehetőség a meleg, fűtött öltözőben, és nem csak a szabad ég alatt lehet gyalogolni. Mivel sokan járnak úszni, és a csepeli nyugdíjasoknak ez az önkormányzat által ingyenesen lett biztosítva, maximum az fordulhat elő, hogy pár percet várni kell. Nagy dolog? Szerintem nem, és láthatóan a többségnek sem. Egyébként nem járnának oda ennyien.

Az öltözők meg már csak olyanok, hogy kisebbek mint a fürdő maga. Ezt a legtöbb ember tudja, a szerzőnek sem ártana.

Nehéz megérteni, hogy mi értelme van ilyen hamis vádakat felsorakoztatni. De látva a blogot, könnyen lehet, hogy ott ez a szokás. Kár. Az ilyen blogok hasznosak is lehetnének, ha valós információkat szolgáltatnának. Akiben pedig van ennyi energia, értelmes dolgokra is fordíthatná.

Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt a strandon, és minden vállalkozót a kerületben!


Üdvözlettel:
Ábel Attila
alpolgármester

 

A cikk kapcsán vannak cáfolatok, sejtetések, amelyeket ebben a formában a Hivatal részéről meg is értünk! Azt azonban, hogy valótlan lenne vagy a Hivatal, a Polgármester alaptalan lejáratására törekedne bármelyik cikk is alapjaiban visszautasítjuk! A Csepeli strandra vonatkozó állapotokkal egyébként Szigetszentmiklósiak és Csepeliek is megkerestek bennünket! Mindannyian egymástól függetlenül ugyanazt mesélték el. Felhívjuk ugyanakkor arra is a figyelmet, hogy tegnapi kint járásunk során a fürdőzőből távozók is a korábban leírtakról meséltek! Köztük idősek is, akik nyilvánvalóan nem olvashatták se pro se kontra a bejegyzéseket! Az általunk készített képek szintén ezt támasztják alá és amikor bemegyünk nem számítunk kellemes meglepetésre! Bár mindenképpen jó lenne!

 

A NAV ellenőrzés kapcsán annyit segítünk most azoknak, akik sértve érzik magukat, hogy az ügyben közre játszik olyan szó, hogy papírgyár! Hogy milyen vonatkozásban és pontosan ez mit jelent ha rákényszerítenek megfelelő helyeken befogjuk mutatni és elfogjuk mondani, amit nekünk is elmeséltek!

 

Ellenben köszönjük azt, hogy az Alpolgármester Úr igyekezett reflektálni és a lehetőségekhez képest, illetve a Csepeli Hírmondó tűrhetetlen hangvételét is ismerve még viszonylag diplomatikusan és visszafogottan!

 

Célunk, hogy mivel meglátásunk szerint ezek az állapotok fennállnak és mindenki nekünk csak megerősíteni tudta, de lássuk be ez nincsen rendben, ezért elháruljanak! Célunk az, hogy a Csepeli strandra nyugodtan mehessen Csepeli, Szigetszentmiklósi, Csepel-szigeti, mert olyan szolgáltatásban részesülhet, amely tényleg magas színvonal. Célunk az, hogy Csepelen büszkén lehessen vállalkozni és ha kell segítséget kérni is! Hogy bármerre megyünk ne azt mondják, hogy nem merünk segítséget kérni, mert ránk hívja a NAV-ot a Polgármester, hanem azt, hogy segít, barátunk, támogatónk a Polgármester, aki motivál és biztat bennünket, hogy még többek, hogy még jobbak és még sikeresebbek legyünk!

 

Ennek megvalósulásáért bárkivel hajlandóak vagyunk összefogni, a javulás érdekében javaslatot tenni, illetve az ügyeket tisztázni!

 

Ha Csepel Polgármester és Alpolgármestere vagy bármely prominens vezetői az üggyel kapcsolatban továbbá tisztázást szeretnének mi készséggel fogunk a rendelkezésükre állni!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr812098991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása