Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NAV ellenőrzéssel sújtja a tőle segítséget kérő vállalkozókat a Csepeli polgármester?

2017. január 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Több Csepeli vállalkozóval találkozott a Buckai Szövetség Egyesület az elmúlt időkben. Ezek a vállalkozások arról meséltek, hogy bementek a Csepeli polgármesterhez, hogy vállalkozásuknak segítséget kérjenek! Mint elmondták segítséget nem, de a látogatásuk után 3 nappal NAV ellenőrzést kaptak.

 

A nevük elhallgatását kérő vállalkozók elmondták, hogy ilyen arcátlan hozzáállással ők még soha életükben nem találkoztak! Elmondták, hogy nyilván ezek után eszük ágában sincs segítséget kérni mégegyszer, hiszen nyilván ezzel az akcióval ez volt a Polgármester célja! De azt is elmondták, hogy a Polgármester se kérjen tőlük semmilyen segítséget se ezentúl!

 

Ha a történet igaz, márpedig mi már többször úgy tapasztaltuk, hogy ezek a vállalkozók igazat mondanak az Csepel, Csepel-sziget élő, közlekedő, vállalkozó és tanuló világának is elég szomorú hír!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512093547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása