Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Köszönjük, hogy követtek, olvastak bennünket 2016-ban! Reméljük sikerül segítenünk, tájékoztatnunk, olykor szórakoztatnunk 2017-ben is!

2016. december 31. - Buckai Szövetség Egyesület

 

A Buckai Szövetség Egyesület köszöni mindazoknak, akiknek munkásságát követték, olvasták a 2016-os évben és egyes harcokat, ügyleteket támogattak!

Bár idén sem sikerült mindig és minden tökéletesen, de hatalmas eredményeket értünk el előkészületekben, kiállásokban és harcokban. Megosztottunk olyan terveket, megalapoztunk olyan eseményeket, amelyekkel elhozhatunk újra olyat, mint amilyen a Boglya járat volt 2009-ben vagy a Határ úti zebra 2012-ben.

 

2016-ban a Csepeli HÉV, a Buckát elkerülő gyorsforgalmi út, a Csépi út a Katasztrófavédelemnél, a Közvágóhíd projekt, a város közlekedési áttervezése, társadalmi összefogások kérdésben sikereket értünk el. Míg a Bucka-tó, a Bucka csatorna, a Buckai vízkárosultak kérdésében rengeteget leveleztünk, rengeteg csalódás ért bennünket és rengeteget tanultunk! Ez csak pár esemény, amellyel az elmúlt évben foglalkoztunk annyi és annyi közül.

 

Tudjuk azt, hogy nem sikerült mindig és minden tökéletesen, de arra törekszünk, hogy erősségeinket tovább vigyük az új évre, míg eddigi tévedéseinkből, hibáinkból tanuljunk! Az biztos, hogy a jó szándék és a Bucka, Szigetszentmiklós és Csepel-sziget építése vezérelt bennünket! Az a szeretet, amelyet itt lakóként e területek és az itt élő emberek iránt érzünk!

Bízunk benne, hogy az új évbe mégtöbb eredményt érhetünk el és úgy a városban, a Buckában, mint a szigeten fejlődéseket láthatunk és élményekkel gazdagodhatunk mindannyiukkal együtt!

 

Viszlát 2016-ból!

 Találkozunk 2017-ben!

 Minden jót Önöknek

 és

 Boldog Új Évet!

 

Csizek Csaba

 Buckai Szövetség Egyesület

 elnök

 06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1612087073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása